Moderne sommerhus i Klegod med sauna, spa og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 3, Klegod

- Sommerhusnr.: H5109
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På den jyske vestkyst, mellem hav og fjord, ligger dette charmerende, stråtækte sommerhus med plads til 6 personer. Her får I ikke kun et moderne indre med højt til loftet og wellness-badeværelse med sauna og spa, men også en naturskøn beliggenhed og gode terrasser rundt om feriehuset. Hunden er også velkommen her! Ved huset er der også mulighed for at lade bilen op.

Moderne og åbne omgivelser, 2 badeværelser og sauna og spa

På Nordsø Ferievej 3 er der dømt klassisk sommerhusferie midt i den smukke, vestjyske natur. Det stråtækte sommerhus er moderne indrettet med loft til kip, lyse farver og store vinduer, der åbner omgivelserne op og skaber en imødekommende atmosfære fra ende til anden.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, hvor stue, spiseafdeling og køkken er slået sammen til ét stort fællesrum, som med sikkerhed kommer til at danne rammen om masser af skønne feriestunder – med brændeovnens knitren som prikken over i’et.

Det største af feriehusets 2 badeværelser gemmer desuden på et ekstra highlight. Det er nemlig indrettet med både sauna og spabad. Så har I brug for et velfortjent wellness-break, så er I havnet på den helt rigtige ferieadresse her!

Skøn terrasse med sol fra morgen til aften – og fantastisk udsigt

Rundt om sommerhuset finder I masser af hyggelige siddekroge. Terrassen er næsten forbundet hele vejen rundt, og mens den vestvendte side byder på en åben og en overdækket del, byder den østvendte side på en afskærmet del.

Ud over at I både har morgen- og aftensol, får I også en fantastisk udsigt til det uspolerede klitlandskab i Klegod. Ferieområdet er helt generelt kendetegnet ved masser af flot natur, som kan udforskes helt tæt på via naturstien, som fortsætter hele vejen til Søndervig mod nord og Hvide Sande mod syd.

I Søndervig finder I ikke kun den nærmeste købmand, men også diverse spændende forretninger, spisesteder og aktiviteter som bowling, tennis og minigolf. Får I brug for lidt afveksling på ferien (eller bare en lækker softice), er der altså ikke langt til nærmeste mulighed. Selvfølgelig skal her også nævnes det brusende Vesterhav og en af Danmarks bedste badestrande, som ligger blot 1000 meter fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5109

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gepflegtes, sehr geräumiges, top ausgestattetes Ferienhaus für 6 Personen. Man kann auf der Terrasse jederzeit mit der Sonne gehen und findet auch wenn gewünscht ein schattiges Plätzchen.
Einfach nur traumhaft.

DE
D.
sagde , Boostedt

Modern und stilvoll eingerichtet.
Es fehlt an nichts.
Unverbauter Blick auf die Dünen und Heidelandschaft.

DE
D.
sagde , Gronau

Sehr schönes Ferienhaus, äußerst sauber, tolle Ausstattung, gemütliche Einrichtung, gute Betten und eine schöne Lage. Ich würde das Haus ganz ehrlich weiterempfehlen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.843
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...