Luksussommerhus til 8 personer med vildmarksbad og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Trikavej 1, Klegod

- Sommerhusnr.: H5285
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus, der er lidt ud over det sædvanlige? Så er dette femstjernede feriehus i Klegod bestemt værd at kigge nærmere på! Her er plads til 8 personer, og de luksuriøse omgivelser byder blandt andet på en sauna, et vildmarksbad og en lækker, overdækket terrasse. Der er mindre end 10 minutters gang til den nærmeste strandopgang, og hunden er også velkommen på ferieadressen.

Moderne og velafstemt indretning, flot udsigt og egen sauna

Velkommen på Trikavej 1 – et luksussommerhus, der gemmer på masser af fede highlights. Feriehuset er opført i 2020 i en indretningsstil, der kombinerer det moderne og det hyggelige på bedste vis med flotte og stilfulde kvalitetsmaterialer og fine, små detaljer.

Feriehuset består af to afdelinger, der er forbundet af en overdækket terrasse. I den ene afdeling ligger hovedhuset med to soveværelser, et badeværelse og det store opholdsrum med køkken, spiseafdeling og stue. Her skaber de store vinduer en rummelig og indbydende atmosfære samtidig med, at de giver jer en skøn udsigt til Klegods omkringliggende klitlandskab.

I den anden afdeling finder I to soveværelser og et ekstra badeværelse, hvorfra der er adgang til feriehusets lækre sauna. Her kan I hurtigt få varmen efter en forfriskende gåtur i den vestjyske natur.

Afskærmet og overdækket terrasse med vildmarksbad og kort vej til stranden

Terrassen er både afskærmet og overdækket, så I altid har mulighed for at sidde udenfor og nyde naturen og den idylliske stemning, der hersker i det vestjyske sommerhusland. I sommertiden kan I nyde solen dagen lang i havemøblerne og liggestolene, og om aftenen står grillen klar, så I kan tilberede de lækreste feriemåltider i den lune aftensol.

Det er også på terrassen, I finder det store vildmarksbad, som uden tvivl lægger op til skønne luksusoplevelser i varmen under åben himmel.

Den nærmeste strandopgang befinder sig kun cirka 500 meter fra feriematriklen, og turen dertil går via snoede stisystemer i de lyngklædte klitter. Der er ingen tvivl om, at både store, små og firbenede gæster vil elske en gåtur langs vandet i den friske havluft.

En lille køretur mod nord ligger feriebyen Søndervig, der både byder på indkøbsmuligheder, spisesteder, shopping og forskellige aktiviteter for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5285

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr schön, ist komplett ausgestattet und wirklich sauber. Man findet dort alles was man braucht.

Den Garten/Rasen könnte man etwas benutzbarer gestallten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage des Ferienhauses. Optimal um mit zwei Parteien zu reisen, jeder hat seinen eigenen Bereich und man kann zum gemeinsamen kochen & für gesellige Stunden im Wohn-/ Essbereich zusammen kommen.
Das Ferienhaus ist modern, aber die Bäder verfügen leider über wenig Ablageflächen.
Die Terasse ist mit einer Lounge ausgestattet, auf der es sich gut entspannen lässt. Um dies auch im Sommer optimaler Nutzen zu können, wäre ein Sonnenschirm oder Ähnliches super.

DE
D.
sagde , Bad Segeberg

Das Haus hätte potenzial den Sternen und dem Preis gerecht zu werden! Aber so wie wir es vorgefunden haben, waren einige Mängel am und im Haus vorhanden! Küchengegenstände gar nicht oder wenig vorhanden!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.816
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...