Hyggeligt stråtækt sommerhus med sauna i Klegod

3
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 62, Klegod

- Sommerhusnr.: H5394
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsø Ferievej 62 i Klegod ligger dette hyggelige og charmerende stråtækte sommerhus. Feriehuset med sauna har plads til 6 personer. Med en beliggenhed kun 650 meter fra stranden, kan I på kort tid nå til de smukke brede sandstrande. Jeres hund er også velkommen i feriehuset.

Hyggelig og charmerende indretning – afslapning i sauna

Når I træder ind i sommerhuset på Nordsø Ferievej 62, bliver I mødt af en hyggelig og charmerende indretning, hvor I uden tvivl vil finde jer godt tilpas. Sommerhuset har lyse træpaneler, loft til kip og synlige bjælker, som skaber en autentisk og hyggelig stemning.

Sommerhusets opholdsstue er samlingspunktet for hele feriebesætningen. Her kan I samle jer til hyggelige stunder med madlavning, spil og film. For at sætte prikken over i’et, kan I tænde op i brændeovnen, der sørger for god varme og stemning. Fra stuen har I også udsigt til Nr. Lyngvig Fyr.

I sommerhuset er der 3 soveværelser og 1 badeværelse med en lækker sauna. Derudover er der også en hems i feriehuset. Har I børn med på ferien, vil de helt sikkert elske at have førsteret til hemsen.

Feriehuset har alle de praktiske faciliteter, I måtte have brug for på ferien. Opvaskemaskinen klarer jeres opvask, mens I straks kan få klaret tøjvasken i vaskemaskinen og tørretumbleren. Gulvvarmen i opholdsrummet sørger for, at man ikke fryser fødderne på køligere dage. 

Delvist overdækket terrasse – gyngestativ i haven

Fra opholdsstuen kan I træde ud på terrassen, der er delvist overdækket. Terrassen vender mod sydvest, så I har sol både om dagen og aftenen. I har både havemøbler, liggestole og grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de solrige dage.

I sommerhusets have står der et gyngestativ, som helt sikkert vil vække stor glæde hos den yngste del af feriebesætningen. Her kan børnene gynge og få sus i maven dagen lang.

Kun 650 meter til stranden

Sommerhuset på Nordsø Ferievej 62 ligger kun 650 meter fra Vesterhavet og de brede sandstrande. Det er et besøg værd både for dem, der vil have sig en dukkert i de friske bølger, og for dem, der blot vil nyde en god gåtur langs vandet.

I Klegod er der masser af skøn natur at opleve. Området har masser af klitter og heder, som enhver naturelsker vil nyde at gå på opdagelse i. Og så vil jeres hund helt sikkert elske at tage med på udflugt i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5394

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Gemütlich eingerichtet und gut ausgestattet.
Der Strand ist in ca. 8 Minuten gut zu Fuß zu erreichen.

DE
D.
sagde , Seesen

Das Ferienhaus hat uns sehr gut gefallen. Es ist sehr gut geschnitten und es fehlt nichts, ganz im Gegenteil. Wir hatten noch nicht ein so gut eingerichtets Ferienhaus. Und wir sind 2-3 mal im Jahr in Dänemark. Was uns besonders gut gefallen hat war die Lage des Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und sauber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Top

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2005 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...