Hyggeligt stråtækt feriehus nær Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 80, Klegod

- Sommerhusnr.: H5397
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra hverdagen og en dejlig ferie i rolige omgivelser, er sommerhuset på Nordsø Ferievej 80 den perfekte feriedestination for jer. I det lyse og hyggelige sommerhus kan op til 6 personer nyde en skøn ferie tæt på Vesterhavet.

Lys indretning med brændeovn og hems

Når I træder ind i sommerhuset på Nordsø Ferievej 80, bliver I mødt af en lys indretning, som I straks vil finde jer godt tilpas i. Sammen med de gode møbler og det skønne lysindfald skaber det en dejlig atmosfære, som I rigtig kan slappe af i på ferien.

Feriehusets hjerte er det store opholdsrum, hvor stue og køkken forenes. Det er det oplagte sted til hyggelige og sjove feriestunder for hele familien, hvad end de skal gå med madlavning i køkkenet eller sjove spil og gode film i stuen. Brændeovnen står også klar til jer, så I kan få ekstra varme og skrue op for feriestemningen.

I sommerhuset kan I fordele jer på 2 soveværelser, hvor det ene har en dobbeltseng, og det andet har 2 enkeltsenge. På hemsen, som I kan kravle op på fra stuen, er der plads til ekstra sovepladser, og feriens yngste gæster vil sikkert gerne have førsteret til at sove her. Derudover er der ét badeværelse med gulvvarme i feriehuset.

God beliggenhed på skøn naturgrund

Sommerhuset er beliggende på en skøn kuperet naturgrund, hvorfra I kan nyde en panoramaudsigt over hedearealet, hvor I kan se helt til Lyngvig Fyr. Den skønne udsigt kan I nyde fra den sydvendte terrasse, hvor I kan sætte jer tilpas i havemøbler og liggestole. Terrassen er delvist overdækket, så I også har mulighed for lidt tid i skyggen, når I har brug for det.

Aftensmaden kan I tilberede på grillen og nyde på terrassen. For at slutte dagen af på bedste vis, kan I gå ned til stranden, der ligger blot 450 meter væk, og se solnedgangen fra toppen af klitterne – det er en helt uforglemmelig oplevelse.

Smuk natur og gode oplevelser i Klegod

Klegod er den perfekte feriedestination for alle naturelskere. Klegod byder nemlig på en masse skøn natur og smukke klitlandskaber og hedearealer. Med en beliggenhed på Holmsland Klit har I heller ikke langt til hverken Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord, der også er værd at besøge på jeres ferie i Klegod. 

I kan også besøge Hvide Sande og Søndervig, der ligger i nærheden af Klegod, og som kan nås både i bil eller ad de anlagte gå- og cykelstier i oområdet. Her kan I købe ind, shoppe i de hyggelige butikker eller få stillet sulten hos de lokale restauranter og caféer. 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5397

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein hyggeliges älteres Ferienhaus, was sehr charmant und mit viel Liebe eingerichtet ist. Tolles Naturgrundstück mit geschützter Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, gemütliches Ferienhaus dicht am Strand. Die Einrichtung ist super und es waren sogar Fahrräder vorhanden. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. Spielzeug für Kinder vorhanden-es ist überhaupt alles da was man braucht. Ruhig, man hört nur den Wind und das Meer. Insbesondere die nach Süden gelegene Terasse windgeschützt durch eine Düne mit Blick auf den Leuchtturm macht dieses Häuschen aus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 2.250
Renoveret / Byggeår:2006 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...