Klassisk stråtækt sommerhus kun 300 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 144, Klegod

- Sommerhusnr.: H5408
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette rustikke stråtagshus på Fladsbjergvej 144 emmer af sommerhusferie og byder på den helt klassiske variation i hyggelige omgivelser og med kort afstand til det brusende Vesterhav. Her kan I holde en stille og rolig ferie midt i det smukke vestjyske klitlandskab med hele familien.

Ægte sommerhuscharme – enkel og afslappende ferie

Det hyggelige feriehjem udstråler ægte sommerhuscharme med sine klassiske trævægge og mange små personlige detaljer, som vil hjælpe til, at I helt fra start af vil føle jer godt tilpas og kan nyde ferien i fulde drag.

Den rustikke indretning sætter rammerne for en helt enkel og afslappende sommerhusferie langt væk fra den grå hverdag. Den charmerende spise- og opholdsstue er i åben forbindelse med det veludstyrede køkken, og her kan hele familien samles i sofahjørnet til en god film efter aftensmaden, og mens aftenen går på hæld, vil brændeovnens knitrende flammer sprede masser af varme og feriestemning, mens I nyder hinandens selskab.

Til de mindre børn er der et fint lille børnebord og små stole, hvor de små gæster kan sidde og tegne eller male. Samtidig er huset udstyret med tremmeseng, 2 trip trap stole og en ekstra skærm til spillekonsol eller medbragte DVD’er – perfekt til børnefamilierne.

Skøn beliggenhed midt i naturen og tæt på den brede sandstrand

En ægte sommerhusferie ved vestkysten er ikke fuldendt uden en strandnær beliggenhed, og med kun 300 meter til havet, får I hele pakken her. Den brede sandstrand og det brusende Vesterhav er altid et besøg værd, og mon ikke der bliver tid til en strandudflugt eller to i løbet af ferien?

I kan selvfølgelig også vælge at nyde det gode vejr og de smukke naturomgivelser hjemme på feriematriklen, og på den overdækkede terrasse står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan udnytte de varme solskinsdage med en god bog og et koldt glas rosévin, mens børnene leger på gyngen eller i sandkassen.

På de lune aftener kan I tænde op i grillen og spise en ægte feriemiddag rundt om havebordet, og med den orange aftenhimmel i baggrunden og solen, der dykker ned bag klittoppen, kan I nyde det sidste af feriedagen med dem, I holder af, og tanke nye kræfter til morgendagens nye og spændende oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5408

D.
sagde , Danmark

Dette hus er en virkelig tidslomme…retro fra 70-erne! Her er brunlige klinker på gulvet i køkkenet og brune/orange fliser på væggene; træklædte vægge og loft i hele huset. Badeværelset er holdt i havets blå/turkise nuancer. Her er LeKlint skærme og Sødahl mønster i porcelain og t.o.m Vipp-toiletbørste; her er brune lædersofaer og Montana reoler.
Naturligvis er elektronik af bedste kvalitet og senge/madrasser af høj standard.
Vi kommer gerne retur!

D.
sagde , Danmark

Fint hus, men meget dunkelt. Nok bare mig der ikke er fan af stråtag.

D.
sagde , Danmark

Fint velfungerende sommerhus med supergod beliggenhed. Stort badeværelse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.610
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...