Klassisk stråtækt sommerhus kun 300 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon
1678
Fladsbjergvej 144, Klegod - Søg på husnr. H5408
Gæsterne siger: icon icon

Dette rustikke stråtagshus på Fladsbjergvej 144 emmer af sommerhusferie og byder på den helt klassiske variation i hyggelige omgivelser og med kort afstand til det brusende Vesterhav. Her kan I holde en stille og rolig ferie midt i det smukke vestjyske klitlandskab med hele familien.

Ægte sommerhuscharme – enkel og afslappende ferie

Det hyggelige feriehjem udstråler ægte sommerhuscharme med sine klassiske trævægge og mange små personlige detaljer, som vil hjælpe til, at I helt fra start af vil føle jer godt tilpas og kan nyde ferien i fulde drag.

Den rustikke indretning sætter rammerne for en helt enkel og afslappende sommerhusferie langt væk fra den grå hverdag. Den charmerende spise- og opholdsstue er i åben forbindelse med det veludstyrede køkken, og her kan hele familien samles i sofahjørnet til en god film efter aftensmaden, og mens aftenen går på hæld, vil brændeovnens knitrende flammer sprede masser af varme og feriestemning, mens I nyder hinandens selskab.

Til de mindre børn er der et fint lille børnebord og små stole, hvor de små gæster kan sidde og tegne eller male. Samtidig er huset udstyret med tremmeseng, 2 trip trap stole og en ekstra skærm til spillekonsol eller medbragte DVD’er – perfekt til børnefamilierne.

Skøn beliggenhed midt i naturen og tæt på den brede sandstrand

En ægte sommerhusferie ved vestkysten er ikke fuldendt uden en strandnær beliggenhed, og med kun 300 meter til havet, får I hele pakken her. Den brede sandstrand og det brusende Vesterhav er altid et besøg værd, og mon ikke der bliver tid til en strandudflugt eller to i løbet af ferien?

I kan selvfølgelig også vælge at nyde det gode vejr og de smukke naturomgivelser hjemme på feriematriklen, og på den overdækkede terrasse står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan udnytte de varme solskinsdage med en god bog og et koldt glas rosévin, mens børnene leger på gyngen eller i sandkassen.

På de lune aftener kan I tænde op i grillen og spise en ægte feriemiddag rundt om havebordet, og med den orange aftenhimmel i baggrunden og solen, der dykker ned bag klittoppen, kan I nyde det sidste af feriedagen med dem, I holder af, og tanke nye kræfter til morgendagens nye og spændende oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5408

D.
sagde , Danmark

Nej ingenting .
Alt er bare super fint og godt i det hus . ..ihvertfald lige i vores smag .
Man føler sig godt tilpas med det samme .
Der er hverken for fint eller det modsatte .
Vi kommer helt sikkert igen .Super hyggeligt sommerhus .
Rigtig godt indrettet
Der er alt hvad man har brug for .
Dejligt med varmepumpe i vinterhalvåret
Og brændeovnen .Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.610
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...