Charmerende feriehus til 4 personer med brændeovn

2.5
1658
Opstrupsvej 75, Klegod - Søg på husnr. H5465

På en dejlig naturgrund i Klegod ligger dette fine feriehus til 4 personer. I vil hurtigt falde til i de hyggelige og charmerende omgivelser, og den klassiske brændeovn vil holde jer varme hele året rundt. Beliggenheden er både rolig og naturskøn – og der er op til 2 hunde tilladt!

Klassisk, charmerende sommerhusstil med brændeovn

Feriehuset på Opstrupsvej 75 har plads til 4 personer og sætter rammerne for en stille og rolig ferie i det vestjyske klitlandskab. Indvendigt er der lagt vægt på den klassiske sommerhusstil med masser af charme og hyggelige detaljer.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken er lagt sammen, og hele familien kan samles til en masse hyggelige stunder. Her står også brændeovnen, som sørger for varme og god feriestemning i alle årets måneder.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage.

Rolig beliggenhed midt i den flotte natur

Husets beliggenhed er både rolig og naturskøn, og fra havemøblerne kan I nyde det omkringliggende klitlandskab og den friske havluft. Der er også sørget for en grill til de lune sommeraftener.

Den fantastiske sandstrand ligger kun en rask gåtur væk, og både store, små og firbenede feriegæster vil elske et besøg på den kilometerlange strand. Her er nye oplevelser året rundt, og der findes ingen bedre måde at tanke nye kræfter på, end på en lang gåtur langs vandet.

I Søndervig og Hvide Sande finder I masser af gode indkøbsmuligheder, spændende forretninger og hyggelige caféer, hvor I kan få en bid mad eller en lækker softice.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:48 / 1.821
Renoveret / Byggeår:2007 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...