Charmerende feriehus til 4 personer med brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Opstrupsvej 75, Klegod

- Sommerhusnr.: H5465
4 pers.
Antal personer
570 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund i Klegod ligger dette fine feriehus til 4 personer. I vil hurtigt falde til i de hyggelige og charmerende omgivelser, og den klassiske brændeovn vil holde jer varme hele året rundt. Beliggenheden er både rolig og naturskøn – og der er op til 2 hunde tilladt!

Klassisk, charmerende sommerhusstil med brændeovn

Feriehuset på Opstrupsvej 75 har plads til 4 personer og sætter rammerne for en stille og rolig ferie i det vestjyske klitlandskab. Indvendigt er der lagt vægt på den klassiske sommerhusstil med masser af charme og hyggelige detaljer.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken er lagt sammen, og hele familien kan samles til en masse hyggelige stunder. Her står også brændeovnen, som sørger for varme og god feriestemning i alle årets måneder.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage.

Rolig beliggenhed midt i den flotte natur

Husets beliggenhed er både rolig og naturskøn, og fra havemøblerne kan I nyde det omkringliggende klitlandskab og den friske havluft. Der er også sørget for en grill til de lune sommeraftener.

Den fantastiske sandstrand ligger kun en rask gåtur væk, og både store, små og firbenede feriegæster vil elske et besøg på den kilometerlange strand. Her er nye oplevelser året rundt, og der findes ingen bedre måde at tanke nye kræfter på, end på en lang gåtur langs vandet.

I Søndervig og Hvide Sande finder I masser af gode indkøbsmuligheder, spændende forretninger og hyggelige caféer, hvor I kan få en bid mad eller en lækker softice.

 

Den lille TV-pakke fra Stofa er i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5465

D.
sagde , Aalborg

Vi er vendt tilbage til det hyggelige bette-bo og nyder detSoverum:2
Bolig-/Grundareal:48 / 1.821
Renoveret / Byggeår:2007 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...