Velholdt feriehus med sauna i Klegod til 8 personer og 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 122, Klegod

- Sommerhusnr.: H5780
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lidt skjult i en klitdal ligger dette dejlige og velholdte sommerhus med udsigt over fjorden mod Øst og klitterne mod Vest. Feriehuset er det helt rigtigt valg til en afslappende ferie med 8 personer og op til 2 hunde.

2 badeværelser, spabad og sauna

Kunne I tænke jer en smule luksus? I det største badeværelse er der med saunaen og spabadet indrettet til ekstra wellness. Uanset på hvilken årstid I holder ferie, er I derfor garanteret dejlig varm afslapning.

Efter en lang dag i den friske vesterhavsluft kan I lade jer glide ned i det veltempererede vand og få musklerne til at løsne sig op. Det egner saunaen sig også rigtig godt til.

Brændeovn, varmepumpe og velholdt indretning

Allerede når I træder ind i feriehuset på Fladsbjergvej 122 vil I føle jer velkommen og godt tilpas. Det åbne køkkenalrum med stue og spisebord er husets samlingssted. Den indbydende indretning er ført videre i hele huset og skaber en dejlig feriestemning. De 4 soveværelser er udstyret med et gennemført og bekvemt interiør.

Om aftenen kan I sætte jer tilrette i sofaen og lytte til de knitrende flammer i brændeovnen og tale om de næste dages ferieaktiviteter. I kan også lægge benene op efter en tur i saunaen og læse en spændende bog – med tankerne langt væk fra hverdagen. Når brændeovnen ikke er tændt, kan temperaturen i feriehuset indstilles ved hjælpe af den energisparende varmepumpe.

Stor, delvist overdækket terrasse, gynger og sandkasse

På den store og delvist overdækkede terrasse kan I nyde solen hele dagen. Selv på de køligere solskinsdage er det muligt at lægge sig tilrette på liggestolene med et tæppe og fange solstrålerne med ansigtet.

Til børnene er der både en sandkasse, en vippe og en gynge ved huset. Imens hundene slapper af i skyggen og drømmer om den næste gåtur til stranden, kan I alle være udendørs i den friske luft.

Der er kun 600 meter til stranden – det er tæt nok på til en gåtur om morgenen for at se, hvad havet har skyllet i land over natten. Få minutters kørsel fra sommerhuset ligger Søndervig, hvor I kan afprøve mange forskellige aktiviteter som segway, bowling og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5780

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus. Der er hvad man har brug for.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus som ligger godt i en sandgryde

D.
sagde , Fredericia

Lækkert hus der ligger dejligt sænket bag lidt klitter, og med perfekt afstand til strand og god afstand til offentlig vej.
God indretning og høj standard.
Vi har lejet det før, og gør det sikkert igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 2.500
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...