Feriehus til afslappende badeferie ved vestkysten

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 295, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0095
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus på Nordsøvej, syd for Søndervig, er et godt valgt til dig, som gerne vil have en dejlig badeferie ved den danske vestkyst. Huset er hyggeligt indrettet med plads til 6 personer og 1 hund og ligger i et område med masser af aktiviteter og naturoplevelser for store og små.

Nyd roen i det hyggelige sommerhus

Huset er godt indrettet med tre dejlige soverum og med plads til 6 personer og en hund. Den personlige indretning i huset skaber en dejlig hyggelig atmæsfære. Her er der rum til afslapning og hyggeligt samvær med familien hele året rundt. Om vinteren sørger den dejlige brændeovn for god varme i hele huset, og fra den bløde sofa kan du nyde udsigten til det svejende marrehalmslandskab udenfor. Huset har både opvaskemaskine og vaskemaskine, som gør opholdet så komfortabelt for dig som muligt.

Badeferie ved vestkysten giver ro til sjælen

Ved Vesterhavet kan du opleve fred og ro. Her er der højt til himlen og storslået natur – året rundt. Udenfor feriehuset finder du en dejlig, delvist overdækket terrasse. Her er der kan I nyde de lune sommeraftener, mens bøffen steger på grillen.

Feriehuset ligger i et naturskønt område, som både både byder på flade hedelandskaber, et brusende Vesterhav og et bølgende klitlandskab. Området er perfekt til lange traveture i den friske natur eller en tur på cyklen på de små stier, som snor sig rundt i landskabet. I havnebyen Hvide Sande, som ligger bare 10 minutters kørsel fra huset, kan du købe friske fisk til grillen eller shoppe i byens mange, spændende butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0095

D.
sagde , Nordborg

Super dejligt, lyst sommerhus. Dejligt med flere terrasser og læmulighed pga. glas afskærmning.

D.
sagde , Thisted

Endnu et super dejligt sommerhus med god indretning inkl. Alt hvad man har brug for af service (glas, bestik, køkkengrej m.m.) Gode terasser med læ hele vejen rundt. Specielt på den sydvendte terasse, hvor læ-glasset gør at man kan sidde ude, selvom der er stiv kuling fra vest. Derudover både plads med morgen og aftensol, på hver side af huset.Dejlig beliggenhed i rimelig afstand fra både strand og Søndervig og de omkringliggende sommerhuse afskærmes fint af de forhøjede klitter rundt om terrasserne/huset. Skønt vi ikke brugte det, er det genialt at der er lille hundegård/bur, hvor større hunde har mulighed for at være, hvis ikke de lige kan komme med på tur.

D.
sagde , Danmark

Vi kunne godt finde på at leje huset igen samt anbefale det til andre.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...