Moderne feriehus med anneks, kun 50 meter fra vandet

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 39, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0152
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Badevej i Søndervig finder du dette flotte feriehus på 105 m2. Huset er et perfekt valg for dig, som gerne vil bo i et feriehus, hvor der er kræset for indretningen både inde og ude. Samtidig med, at huset har en god beliggenhed tæt ved vandet og byens mange muligheder.

Central beliggenhed og bare 50 meter fra vandet

Badevej ligger i centrum af Søndervig by. Feriehuset her ligger desuden bare 50 meter fra Vesterhavet og en rigtig god badestrand. Du får derfor det bedste af to verdener. På den ene side har du Vesterhavet, som lokker med lange gåture, solbadning og sand under fødderne – og på den anden side ligger Søndervig, som byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Her finder du blandt andet gode indkøbsmuligheder, spændende butikker og gode spisesteder.

Moderne indretning med personligt præg og praktisk anneks

Feriehuset er flot og moderne indrettet. Alt fremstår lyst og indbyrdende. Lofter og vægge er hvidmalede og gulvene har en dejlig lys og varm nuance. Indretningen er samtidig tilsat små personlige præg, som skaber en hyggelig stemning. I stuen er der en flot træbeklædning på den ene endevæg. Det skaber hygge og varme i indretningen. Her kan I samles om en god film, et spil eller bare slappe af i den gode sofa. Huset har 96 tv-kanaler med tyske, svenske, norske og danske kanaler, så der er mulighed for tv-hygge på en regnvejrsdag. 

Dejligt uderum med forskudte terrasser

De sortmalede vægge indkranser terrassen og skaber en hyggelig oase, hvor I kan sidde helt ugeneret. Husets anden terrasse ligger på den anden side af huset. Terrassen er niveauforskudt og afskærmet bag en flot jernhegn. Det skaber en utrolig flot effekt og en god hulestemning, når du ligger i den store loungeseng og kigger op mod himlen. Her kan du ligge i timevis med en god pude i ryggen og bare slappe af og suge d-vitamin til dig.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0152

DE
D.
sagde , Deutschland

Das geräumige Ferienhaus liegt sehr nah am Strand, sodass man in wenigen Gehminuten am Meer ist. Auf der geschützten Terrasse, die zwischen dem Haupt- und Nebenhaus kann man wunderbar entspannen und Sonne tanken – dabei hört man oft die Wellen und das Meer. Das Nebenhaus bietet neben einem großzügigen Schlafbereich auch ein offenes Badezimmer sowie eine Sauna. Das Haupthaus besticht mit offenen Küchen und Wohnbereich, der gemütliche Abende verspricht. In den Schlafzimmer bieten sich viele Möglichkeiten, das mitgebrachte Gepäck zu verstauen. Auf den umliegenden Terrassen gibt es viele Sitzmöglichkeiten, die entsprechenden Sitzkissen werden im Nebenhaus gelagert. Das Haus ist für Paare sowie mehrere Familien gut geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Ferienhaus mit Wohlfühlcharakter. Bietet ein hohes Maß Privatsphäre durch die abgeschirmte Terrasse in sehr zentraler Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hyggeliges, geschmackvoll eingerichtetes Sommerhaus in bester Lage zu Strand und City. Tolle windgeschützte Terrasse mit vielen bequemen Outdoormöbeln. Man findet immer ein sonniges Plätzchen zum Relaxen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:105 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2012 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...