Dejligt sommerhus i et attraktivt ferieområde

3.5
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 31, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0275
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus finder du på P. Snejkersvej syd for feriebyen Søndervig. Huset er fra 1974 men er løbende vedligeholdt, så alt fremstår pænt og velholdt. Sommerhuset er et godt valg for en børnefamilie eller par, der gerne vil holde ferie i et attraktivt ferieområde tæt ved vandet.

Dejlig sommerhus i et skønt, attraktivt ferieområde

Sommerhuset har et stort og dejligt opholdsrum. Her kan I være samlet omkring madlavningen, måltider og hygge i sofaen. Loftet i det store rum går til kip, hvilket skaber en dejlig luft og plads i rummet. Fra stuen har I udsigt til husets terrasseområde og plæne. På en kold efterårsdag kan I sidde i de bløde møbler og varme jer ved brændeovnen og nyde udsigten til området udenfor. I det lyse og veludstyrede køkken er der også udgang til udeområdet. På en varm sommerdag kan I lade døren stå åben og invitere naturen indenfor, mens maden tilberederes.

Dejligt udeområde

Sommerhuset har en rigtig dejlig træterrasse. Det er her sommerlivet leves. Der er mulighed for at sidde på flere sider af huset, så I kan følge solens gang på himlen. En del af terrassen er også let overdækket. Her kan I søge skygge på en hed sommerdag og søge læ på tidlige forårsdage. Sommerhuset ligger på en dejlig plænegrund, og der er derfor et stort, dejligt udeareal, som børnene kan boltre sig på. Hertil hører der desuden både sandkasse, gynge og trampolin.

Ferie ved Vestkysten

Ferie ved Vestkysten er noget helt særligt. Her er I tæt på naturen og kan opleve Vesterhavets kræfter på tætteste hold. Udover de mange naturskønne oplevelser, så finder I også et væld af sjove aktiviteter for hele familien. I Søndervig er der et stort udvalg af lækre spisesteder, spændende butikker, bowling, fitness og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0275

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten das Haus jetzt zum dritten Mal nacheinander gemietet. Es ist ein gemütliches Haus, was allen Ansprüchen genügt. Es ist alles vorhanden damit man einen erholsamen Urlaub verbringen kann. Die geschlossene Terrasse ist vor allen Dingen für Familien mit Kindern oder Hund sehr gut. Da das Haus in einer Sackgasse liegt ist es auch sehr ruhig. Wir können das Haus nur weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Lünen

Ich war wirklich sehr zufrieden. Das Haus war mit allem ausgestattet und auch wenn wir keine Kinder haben, ist es ein sehr kinderfreundliches Haus. Die Umgebung ist schön und das riesen Grundstück wundervoll und mit Hund sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren positiv überrascht wie schön es ist. Es war sehr ruhig und man konnte sich super erholen.Die Umgebung war sehr schön und sehr ruhig. Es war alles sehr schnell zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...