Central beliggende ferielejlighed i Søndervig tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 229 H201, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6071
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Vil du gerne tilbringe din ferie lige i hjertet af Søndervig? Så er denne ferielejlighed på Lodbergsvej 229 H201 lige noget for dig. Herfra er der kun 250 meter til det brusende Vesterhav og de kilometerlange sandstrande på den danske vestkyst. Og med kun 650 meter til det lokale supermarked og restauranterne og caféerne i den lille ferieby Søndervig, kan I med glæde lade bilen stå i ferien.

Ferielejlighed i 2 etager

Ferielejligheden ligger på 1. sal og kan nås via en trappe. Den tilbyder plads til i alt 4 personer, som kan fordeles på ferielejlighedens to soveværelser. Når I træder ind i ferieboligen, bliver I budt velkommen af den lyse entre, hvorfra I når et af de to soveværelser og badeværelset.

For enden af gangen finder du stuen, som kombinerer stue, køkken og spiseplads. Dette vil helt sikkert blive omdrejningspunktet for hele jeres ferie, hvor I kan lave mad, lege og slappe af sammen. Køkkenafdelingen har også en opvaskemaskine, så I kan nyde aftenen uden at bekymre jer om opvasken.

Det særlige ved denne ferielejlighed er, at den er fordelt på 2 etager. I finder trappen til 2. sal i stuen, hvorfra I via trappen direkte kan komme til det 2. soveværelse. Begge soveværelser er udstyret med en dobbeltseng. For at undgå kolde fødder om morgenen er badeværelset i ferielejligheden udstyret med gulvvarme.

Overdækket balkon og kun 250 meter fra stranden

Fra stuen har I adgang til den overdækkede balkon, som er udstyret med altanmøbler og en gasgrill, så I kan afslutte en lang og begivenhedsrig dag på stranden med en hyggelig grillaften i sommermånederne. Rejser I med jeres barn, vil I helt sikkert nyde den fælles legeplads med sandkasse, trampolin og legehus, da børnene her kan slå sig løs og måske endda få nye venner.

Feriehuset på Lodbergsvej 229 H201 ligger kun 250 meter fra de lange sandstrande ved den danske vestkyst, så et besøg ved Vesterhavet er altid kun en kort gåtur væk. Hvis I gerne vil tilbringe ferien uden at lave mad, vil I blive glade for caféerne og restauranterne i Søndervig, hvor alle med sikkerhed kan finde noget efter deres smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6071

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr zentral gelegen,alles fußläufig zu erreichen
Spielmöglichkeiten sehr dicht beim HausSoverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 50
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...