Stråtægt idyl med skøn solterrasse

3.5
2868
Holmsborgvej 35, Søndervig - Søg på husnr. i6445

Her kan ferien ikke blive mere romantisk og smuk. På Holmsborgvej 35 i Søndervig står dette stråtægte feriehus klar til at op til 4 personer kan holde en dejlig ferie i de smukkeste rammer.

Drømmeferie med nostalgi og moderne

Med 129m2 har I god plads i dette bindingsværkshus. Huset er smukt indrettet med en fin blanding af romantisk nostalgi og moderne med hvidmalede lofter og vægge og lyse møbler. En smuk indbygget kamin afrunder billedet og skaber en dejlig varm stemning.

Køkkenet er moderne og velindrettet, naturligvis også med opvaskemaskine, så I straks efter maden kan hygge sammen foran det store fladskærms-tv. Dejligt er det, især i den koldere årstid, at der er gulvvarme i husets store lyse badeværelse.

Holmsborgvej 35 har rigtig god plads til sine 4 gæster. I stueetagen er der 2 soverum og på 1. sal har I et ekstra soverum i forlængelse med en ekstra hyggestue, det giver mulighed for lidt ekstra privatliv.   

Dejlig terrasse med læ og udsyn

Rund om feriehuset har I en skøn grund med masser af plads og blandt andet et stort separat redskabsrum. Helt fantastisk er husets syd-vest-terrasse. Da terrassen er omgivet af glasvægge, der åbner for et fint udsyn og lukker sol og lys ind, har I her altid dejlig læ for vinden, der af og til godt kan bide lidt herude ved Vesterhavet.

Strand, klitter og feriebyliv

Søndervig er en skøn livlig ferieby direkte ved Vestkysten og for enden af Ringkøbing fjord – her er aldrig langt til vandet og overalt vil I mærke det specielle lys, denne beliggenhed giver. Her er den perfekte kombination af strand, natur og kultur og der venter jer mange spændende og dejlige oplevelser.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:129 / 2.000
Byggeår:1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...