Helt nyt skønt feriehus med spa og udebruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6446
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her har I muligheden for at tilbringe jeres ferie i et super lækkert nyt hus med alle bekvemmeligheder. På Sand Holms Vej 1 er der plads til 8 personer og huset egner sig derfor til den store familieferie, men også til fælles ferie med 2 mindre familier.

Lækker indretning med alle bekvemmeligheder

Velkommen i et lækkert og stilfuldt indrettet feriehus med den helt rigtige stemning. I det moderne hus med det lyse træværk og naturfarverne, vil I straks føle jer godt tilpas og komme i feriestemning. Her er der tænkt på det hele og ikke sparet på noget, I har både vaskemaskine og tørretumbler, og i det moderne smarte køkken koges der på induktionskomfur – opvasken klarer maskinen naturligvis.

Badeværelse med spa og et gæstewc

Når op til 8 personer vil holde ferie sammen, er det vigtigt, at der ikke opstår badeværelseskø. På Sand Holms Vej 1 har I ved siden af det store lækre badeværelse med egen spa naturligvis et ekstra gæste-wc. Det er helt uden bekymringer, I efter en lang dag med frisk vesterhavsluft kan fylder spaen op og lade jer glide ned i det varme vand. Her kan I slappe fuldstændigt af og bare nyde at have rigtig ferie.

Hyggehjørner både inde og ude

Imens stuens store lækre lædersofa indenfor lokker til at lægge fødderne op og gøre sig det bekvemt med en god bog eller til at tænde for det store fladskærms-tv og se en feelgod-film, lokker et ligeså hyggeligt sofahjørne udenfor til at tilbringe mange hyggelige timer. For optimal udnyttelse af terrassen står der nemlig i et dejligt overdækket læhjørne et lækkert udendørs loungesæt til jeres rådighed. Her er ikke kun det perfekte sted til eftermiddagskaffen, men også til at finde sammen om aftenen med en god flaske rødvin, lidt ost og kiks og diskutere verdenssituationen, – eller måske bare småsnakke lidt om feriedagens hændelser, og lægge planer for den følgende dag.

Efter en tur i havet kan I i sommerhalvåret tage en skyller under husets egen udebruser. Den er også dejligt nedkølende på en varm sommerdag i solen.

Sand Holms Vej 1 ligger på en dejlig grund med både sandkasse og gynger til børnene. Der er ikke langt til stranden og I kan sågar tage turen til den livlige ferieby Søndervig til fods.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6446

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt direkt an der Hauptstraße, wovon man wirklich kaum etwas mitbekommt.
Innen kommt Ihr in den großen Küchen-Wohn-Essbereich, der durch die Kombi von hellem Holz und dunkelgrauen Wänden wunderschön ist. Die Küche ist sehr gut und mit reichlich Geschirr und Gläsern ausgestattet. Es gab sogar ein Raclette.
In den Schlafzimmern gibt es Kleiderschränke mit viel Platz. Die Betten waren für uns zu weich, aber da hat ja jeder andere Vorlieben.
Die vorhandene Klimaanlage ist sicher sinnvoll, den wir haben selbst im November gemerkt, wie es ist wenn die Sonne hinein scheint 🙂
Sobald es dunkel wurde haben wir es und mit dem Ofen gemütlich gemacht.
Probiert unbedingt das Whirlpool aus, es war so entspannend ( da hier keine extra Wasserkosten anfallen) auch gern öfter.

Die Sitzecke in der überdachten Terrasse ist besonders für Raucher angenehm.
Ich empfehle Euch eine Taschenlampe oder Ähnliches, wenn es dunkel ist, da es keine Außenbeleuchtung gibt ( nicht funktioniert).
Bei Regenwetter empfehle ich einen Regenschirm und wasserfeste Schuhe, um dort trocken anzukommen.

Wir hatten fast jeden Abend/ Nacht starken Regen und es ist erstaunlich wieviel Wasser sich auf der Terrasse sammelt.( mal eben mit Birkenstock Latschen und die Füße waren nass)

Den Heizstrahler haben wir nicht verwendet, der hat soviel Power, das man anfing zu schwitzen 🙂

Die Terrassenmöbel sind schon ziemlich verwittert, besonders die Metallstühle.

DE
D.
sagde , Glienicke

Kleines aber feines Ferienhaus für 7-8 Personen. Hat alles was man braucht mit einem gemütlichen Außenbereich für schöne Sommerabende.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus für Familien, mit großem Esstisch wo alle Platz finden zum Essen, Gesellschaftsspiele spielen usw. Tolle Raumaufteilung

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...