Lækkert familievenligt luksushus med gratis forbrug og slutrengøring

5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 70, Søndervig - Søg på husnr. i6491

Dette fantastiske 8 personers hus udlejes inkl. forbrug (strøm, vand, varme og gas til grill) samt inkl. slutrengøring. Lodbjergsvej 70, Søndervig er et nybygget hus med fantastiske rammer for en god ferie til hele familien.

Moderne funktionalitet og hjemlig hygge

Huset er opført i moderne stil, lyst og venligt med store vinduespartier, lyse vægge og loft til kip. I det store køkken-alrum er der god plads til alle, og med køkkenets moderne interiør som fx induktionskogeplade, mikrobølgeovn og opvaskemaskine er det en ren fornøjelse sammen at trylle lækre måltider. 

Her er tænkt på det hele. Troldtek-lofter garanterer en fantastisk akustik, genvex-anlæg giver et frisk indeklima, og med gulvvarme i samtlige rum har I garanteret en behagelig ensartet opvarmning i de kolde måneder.

Når feriedagen går på hæld, og der rigtigt skal hygges og slappes af, kan I tænde for gasbrændeovnen og lade ilden danse og fylde rummet med en varm og hyggelig atmosfære.

Gode soverum, 2 badeværelser og sauna

Lodbergsvej 70 er praktisk indrettet med en værelsesafdeling, som giver mulighed for at trække sig. Sengene er 180cm dobbeltsenge (2x90cm), som kan rykkes fra hinanden, hvis man ønsker det. Der er også tænkt på de små i form af barneseng, pusleplads og højstol.

Begge badeværelser er topmoderne, hvoraf det ene er med sauna. På badeværelset findes også vaskemaskine, tørretumbler og pusleplads.

Overdækket terrasse med udendørs spa

Her er et hus med luksus både ude og inde. At kunne afslutte en kold vinterdag med at tænde op i spaen på den overdækkede terrasse og siddende i det varme vand, nyde roen imens stjernerne titter frem på himlen er et absolut hit. Med det overdækkede areal og en stor syd-øst-vest terrasse med lægivende volde er alt vejr grillvejr på Lodbergsvej 70, her er masser af mulighed for at opholde sig udendørs, og naturligvis finder I her gode havemøbler og bekvemme solvogne.

Gåafstand til Søndervig

Husets fantastiske beliggenhed i Søndervig gør, at det er i gåafstand til butikker, spisesteder, strand mv. I Søndervig findes der underholdning til alle aldre.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.000
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (98 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...