Charmerende hus med brændeovn på en kuperet klitgrund

5
icon
icon
icon
icon
icon
4958
Wolle Friks Vej 40, Søndervig - Søg på husnr. i6520

Et charmerende feriehus placeret på en kuperet klitgrund tæt på Vesterhavet. Der er to badeværelser, spa og sauna i huset. Stuen er hyggelig og med loft til kip og en brændeovn. Der er 3 gode værelser og et anneks, der kan benyttes som aktivitetsrum med ekstra fladskærm til spil.

Et charmerende feriehus på klitgrund i Søndervig – tæt på Vesterhavet

Her er der et skønt og dejligt feriehus tæt på både centrum af Søndervig og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Feriehuset er godt indrettet og har mange gode detaljer såsom anneks, hems og en alkove.

Området er attraktivt for familien, der værdsætter den smukke natur og de gode muligheder, der er for trave- og cykelture.

Gode faciliteter i feriehuset og en indbydende brændeovn

Hvem sætter ikke pris på lange traveture langs det brusende Vesterhav og så nyde en kop kakao foran den knitrende brændeovn? Det er ægte ferie.

Feriehuset er stort nok til, at familien kan nyde tiden sammen. Og ønsker de unge mennesker sig alenetid, er der god mulighed for dette i annekset, hvor der er en fladskærm, en Playstation og en Wii.

En tur til Søndervig og til Hvide Sande er et must. Her er der udover gode indkøbsmuligheder også gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.505
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...