Charmerende hus med brændeovn på en kuperet klitgrund

5
icon
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 40, Søndervig - Søg på husnr. i6520

Et charmerende feriehus placeret på en kuperet klitgrund tæt på Vesterhavet. Der er to badeværelser, spa og sauna i huset. Stuen er hyggelig og med loft til kip og en brændeovn. Der er 3 gode værelser og et anneks, der kan benyttes som aktivitetsrum med ekstra fladskærm til spil.

Et charmerende feriehus på klitgrund i Søndervig – tæt på Vesterhavet

Her er der et skønt og dejligt feriehus tæt på både centrum af Søndervig og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Feriehuset er godt indrettet og har mange gode detaljer såsom anneks, hems og en alkove.

Området er attraktivt for familien, der værdsætter den smukke natur og de gode muligheder, der er for trave- og cykelture.

Gode faciliteter i feriehuset og en indbydende brændeovn

Hvem sætter ikke pris på lange traveture langs det brusende Vesterhav og så nyde en kop kakao foran den knitrende brændeovn? Det er ægte ferie.

Feriehuset er stort nok til, at familien kan nyde tiden sammen. Og ønsker de unge mennesker sig alenetid, er der god mulighed for dette i annekset, hvor der er en fladskærm, en Playstation og en Wii.

En tur til Søndervig og til Hvide Sande er et must. Her er der udover gode indkøbsmuligheder også gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.505
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...