Charmerende hus med brændeovn, spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 40, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6520
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende feriehus placeret på en kuperet klitgrund tæt på Vesterhavet. Der er 2 badeværelser, spa og sauna i huset. Stuen er hyggelig og med loft til kip og en brændeovn. Der er 3 gode værelser og et anneks, der kan benyttes som aktivitetsrum med ekstra fladskærm til spil.

Et charmerende feriehus på klitgrund i Søndervig – tæt på Vesterhavet

Her er der et skønt og dejligt feriehus tæt på både centrum af Søndervig og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Feriehuset er godt indrettet og har mange gode detaljer såsom anneks, hems og en alkove.

Området er attraktivt for familien, der værdsætter den smukke natur og de gode muligheder, der er for trave- og cykelture.

Gode faciliteter i feriehuset og en indbydende brændeovn

Hvem sætter ikke pris på lange traveture langs det brusende Vesterhav og så nyde en kop kakao foran den knitrende brændeovn? Det er ægte ferie.

Feriehuset er stort nok til, at familien kan nyde tiden sammen. Og ønsker de unge mennesker sig alenetid, er der god mulighed for dette i annekset, hvor der er en fladskærm, en Playstation og en Wii. I annekset har ejer optimeret og det er nu også muligt spille bordfodbold og bob. Så der er rig mulighed for at skabe gode konkurrencer og sjove stunder sammen. 

En tur til Søndervig og til Hvide Sande er et must. Her er der udover gode indkøbsmuligheder også gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6520

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbar gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekte Lage, schön in die Dünen eingebettet. Kurzer Weg zum Strand. Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe und gut mit einem zur Verfügung stehenden Fahrrad zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus in guter und geschützter Lage. Der Weg zum Strand ist ein Katzensprung. Die Einrichtung ist gut, das Haus war sehr sauber und hat gute Betten. Das Extrahaus für die Kinder ist super. Im Schuppen konnten wir unsere Fahrräder abstellen und es steht sogar ein Fahrrad für Fahrten zum Einkaufen bereit. Bestens geeignet für eine Familie mit 2 Erwachsenen und 2-3 Kindern oder 4 Erwachsenen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.505
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...