Dejligt feriehus med skøn terrasse og unik beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 35, Søndervig - Søg på husnr. i6536

Dette hyggelige feriehus er indrettet til to personer. Så det er helt perfekt til parret, der gerne vil nyde tosomheden, den gode beliggenhed tæt på stranden, restauranterne og butikkerne i Søndervig og ikke mindst den dejlige terrasse, hvor ferielivet kan nydes i ro og fred.

Feriehuset har egen sti ned til stranden

Indretningen bærer et personligt præg, hvilket giver feriehuset en hyggelig og varm atmosfære – den helt rette stemning til ferien. Her kan du slappe af i den hyggelige stue, måske med ild i brændeovnen og en god film eller bog.

Hele året rundt indbyder Vesterhavets gode sandstrand til lange gåture langs vandet, der giver ro i sindet. Og direkte fra feriehuset går der en sti ned til stranden, så du hurtigt og nemt kan komme derned. Fra husets klittop, kan du nyde de smukkeste solnedgange.

Terrassen giver mulighed for at nyde ferien i fred og ro

Syd for feriehuset har du en dejlig terrasse, hvor du kan sidde helt uforstyrret og nyde de gode solskinsdage. Så sørg for at have en god bog og en kølig drink indenfor rækkevidde og bare nyd ferien.

Den gode beliggenhed giver mulighed for shopping og smukke naturoplevelser

Feriehuset ligger i gåafstand fra Søndervig centrum, så du har let ved at komme ud og handle, gå på opdagelse i de spændende butikker eller nyde en lækker middag på en af restauranterne.

Og omkring Søndervig har du flere natursmukke steder, som også er et besøg værd. Tag fx et smut til Ringkøbing eller Stadil fjord, hvor du kan opleve den smukke natur og rige fugleliv.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:48 / 750
Renoveret / Byggeår:1994 / 1952

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...