Dejligt feriehus med skøn terrasse og unik beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 35, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6536
2 pers.
Antal personer
25 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus er indrettet til to personer. Så det er helt perfekt til parret, der gerne vil nyde tosomheden, den gode beliggenhed tæt på stranden, restauranterne og butikkerne i Søndervig og ikke mindst den dejlige terrasse, hvor ferielivet kan nydes i ro og fred.

Feriehuset har egen sti ned til stranden

Indretningen bærer et personligt præg, hvilket giver feriehuset en hyggelig og varm atmosfære – den helt rette stemning til ferien. Her kan du slappe af i den hyggelige stue, måske med ild i brændeovnen og en god film eller bog.

Hele året rundt indbyder Vesterhavets gode sandstrand til lange gåture langs vandet, der giver ro i sindet. Og direkte fra feriehuset går der en sti ned til stranden, så du hurtigt og nemt kan komme derned. Fra husets klittop, kan du nyde de smukkeste solnedgange.

Terrassen giver mulighed for at nyde ferien i fred og ro

Syd for feriehuset har du en dejlig terrasse, hvor du kan sidde helt uforstyrret og nyde de gode solskinsdage. Så sørg for at have en god bog og en kølig drink indenfor rækkevidde og bare nyd ferien.

Den gode beliggenhed giver mulighed for shopping og smukke naturoplevelser

Feriehuset ligger i gåafstand fra Søndervig centrum, så du har let ved at komme ud og handle, gå på opdagelse i de spændende butikker eller nyde en lækker middag på en af restauranterne.

Og omkring Søndervig har du flere natursmukke steder, som også er et besøg værd. Tag fx et smut til Ringkøbing eller Stadil fjord, hvor du kan opleve den smukke natur og rige fugleliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6536

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr schönes Ferienhaus, hell und freundlich eingerichtet. Uns fehlte es an nichts. Schön war der abgeschlossene Terrassen/Außenbereich. Somit konnten wir unseren Hund frei laufen lassen. Das es kein WLAN gab, hat nicht gestört. Die Ruhe hat gut getan. Die Lage mit eigenem Strandzugang war traumhaft, auch, dass man bei sehr zentraler Lage von den umliegenden Häusern durch die Einbettung in den Dünen genügend Sichtschutz hatte. Ein Ort an dem wir rundum abschalten und entspannen konnten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine sehr schöne Lage, es hat alles was man braucht sogar einen eigenen Zugang zum Strand.Es ist sehr schön eingerichtet und es ist sehr sauber.Für zwei Personen ist es völlig ausreichend, wir waren sehr sehr zufrieden und haben es für das nächste Jahr auch schon wieder gebucht .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet. Uns hat es sehr gefallen. Für 2 Personen und Hund völlig ausreichend. Der direkte Zugang zum Strand ist toll. Auch der Außenbereich ist sehr gemütlich und lädt zum verweilen ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:48 / 750
Renoveret / Byggeår:1994 / 1952

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...