Dejligt sommerhus med sauna tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 62, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6589
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her har du et dejligt og hyggeligt sommerhus med sauna tæt på stranden. Det indbyder til hygge og nærvær med familien. Uanset om du er til lange gåture på stranden, afslapning i sommerhuset eller på terrassen, eller udflugter i lokalområdet.

Sommerhuset er godt indrettet og terrasserne indbyder til grillhygge

Sommerhuset er flot og hyggeligt indrettet, så du med det samme kan føle dig godt tilpas og mærke feriestemningen. Der er også en god rumfordeling to soverum og et gæstetoilet i den ene ende og et soverum samt badeværelset i den anden. Så har du nemlig mulighed for at give børnene, vennerne eller bedsteforældrene en ‘afdeling’ for dem selv.
Midt i sommmerhuset har du den hyggelige stue og det åbne køkken. Et skønt rum, der gør det muligt at være samlet, selvom en ser tv, børnene spiller spil, og andre fremtryller lækkerier i køkkenet.
Sommerhuset har også dejlige terrasser, så du kan tilbringe de gode solskinsdage og grillaftener ude i det fri. Da terrasserne er fordelt omkring sommerhuset, vil du næsten altid kunne finde en plads med læ.

Nyd en ferie i sommerhus med sauna

På badeværelset finder du også en dejlig sauna. Her har du mulighed for at trække dig lidt tilbage og få krop og sjæl til at slappe helt af. Det er især dejligt at blive varmet igennem i saunaen efter en lang frisk gåtur på stranden eller i området omkring sommerhuset.

Oplev den gode strand og den livlige badeby, Søndervig

Blot 350 meter fra sommerhuset finder du Søndervigs gode badestrand. På de varme sommerdage vil du sikkert nyde at kunne gå herned og blive kølet ned af de salte bølger og den friske havluft. Men faktisk er en gåtur langs vandet en dejlig frisk oplevelse hele året rundt.
Og i Søndervig, der især i sommerhalvåret summer byen af liv og en rigtig god feriestemning, finder du spændende butikker og gode spisesteder.

Facebook I6589
Google+ I6589
Google Photo I6589
Google Maps I6589

Det siger vores gæster om sommerhuset i6589

D.
sagde , Danmark

Alletiders feriehus – så hyggeligt og hjemligt indrettet! Man får lyst til at behandle det som sit eget og føler sig bare tilpas fra dag ét.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 786
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...