Smagfuld indrettet kvalitetshus i Søndervig med udestue

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 313, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6600
Gæsterne siger: icon icon

Smagfuld indrettet kvalitetshus i Søndervig, perfekt til den kræsne gæst. Huset er opført i gode materialer inde og ude og er indrettet yderst charmerende. Der er rig mulighed for at variere hvor man kan indtage sine måltider, både i husets udestue, spiseafdelingen samt i glaskarnappen mod øst.

Smagfuld indrettet kvalitetshus tæt på Søndervig centrum

I dette lækre feriehus kan man nyde en høj kvalitet i alle detaljer og en rigtig spændende indretning fra House Doctor. Feriehuset er bygget i 2 plan, og der er rigelig plads til en familie. I stueetagen er alle opholdsrummene og et badeværelse. Ovenpå er der to soveværelser og det store badeværelse. Soveværelset mod øst har en fantastisk udsigt og glaskarnappen er et skønt område til afslappende læsning. I stuen er der en sovesofa. Huset er beliggende som nærmeste nabo til butikken ”In and Out”.

Der er flere gode terrasser og en skøn udestue

Til huset er der flere forskellige terrasser, så der er næste altid mulighed for at finde læ. Husets udestue kan benyttes til grillaftener i mange af årets måneder, ligesom den delvist lukkede og overdækkede terrasse mod nord kan det. Vesterhavet er kun få minutters gang fra huset, ligesom Søndervigs udvalg af restauranter er det. Sandskulpturfestival i Søndervig er åben det meste af sommeren og er beliggende tæt på huset og er altid et besøg værd. Er man til golf, er områdets 27 hullers helårsgolfbane kun 5 minutter væk i bil, og banen kan ses fra det store soveværelset mod øst.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6600

D.
sagde , Hinnerup

Skønt hus med flere hyggelige terrasser rundt omkring. Huset er flot indrettet og tingene spiller og virker. Fantastisk beliggenhed med kort afstand til centrum og strand.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:160 / 1.112
Renoveret / Byggeår:2010 / 1926

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...