Flot sommerhus tæt på havet og Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hafavej 127, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6636
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et godt og velholdt sommerhus med en skøn beliggenhed kun 150 meter fra havet og i gåafstand til badebyen Søndervig. Huset har bl.a. en rigtig dejlig, lukket og glasafskærmet terrasse, hvorfra I har en smuk udsigt over det karakteristiske klitlandskab.

Ferie helt tæt på havet

Fra dette dejlige sommerhus kan du nyde solen, mærke den rene, salte havluft og høre havets brusen. Her er plads til 8 personer i 3 soverum + 1 alkove. Der er to badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. I det støreste af badeværelserne er der desuden et lækkert spabad samt indgang til sauna. Huset har et dejligt og veludstyret køkken, som ligger i forlængelse af spisestue og stue. Fra den hyggelige og velindrettede stue er der udgang til huset store, lukkede og delvist overdækkede terrasse. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill.

I gåafstand til Søndervig

Huset ligger tæt på Søndervig centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder og dejlige spisesteder. Her finder I bl.a. Beach Bowl, hvor I kan bowle, spille tennis og dyrke fitnes. I Søndervig er der ligeledes en flot 18-hullers golfbane.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6636

D.
sagde , Danmark

Sommerhuset havde alt hvad vi ønskede og mere tilSoverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 840
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...