Poolhus med aktivitetsrum og wellness kun 150m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 155, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6644
10 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her, helt centralt beliggende i Søndervig by, på Lodbjergsvej 155 med kun 150 meter til Vesterhavet, finder I dette dejlige og praktiske poolhus. Et skønt sted at holde en god og afslappende ferie, hvor der bestemt også er rig mulighed for andre aktiviteter, bl.a. i husets multirum og i den store gode poolafdeling med swimmingpool med modstrømsanlæg, spabad og sauna og med energibesparende varmepumpe.

Lys og flot indretning med sauna og spabad

Dette lyse og praktisk indrettede poolhus er bygget i sten og med et rigtig flot traditionelt stråtag. Huset har plads til 10 personer, – og har hele 3 badeværelser, der alle er store, lyse og praktisk indrettede. Det gør huset særdeles velegnet til den store familie – eller til to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Det flotte kombinerede køkken–opholdsrum er med gulvvarme og klinkegulv. Rummet er gennemgående i huset og har derfor lysindfald fra begge sider. De store vinduespartier giver et rigtig godt lys – og ikke mindst en god udsigt til det flotte klitlandskab, lige meget hvor i rummet, du er. Køkkenafdelingen er praktisk og moderne indrettet med praktisk køkkenø og separat kogeafdeling.

Fra poolafdelingen, hvor der også er spa og energibesparende varmepumpe, er der udsigt til en af husets terrasser og klitterne. Ind til opholdsrummet er der glasdøre, så man også derfra kan holde øje med børnene og nyde deres leg i poolen.

Aktivitetsrummet ligger i kælderen, hvor man uforstyrret kan boltre sig med bl.a. bordfodbold, bordtennis eller billard. Her finder I også den skønne sauna.

Nyd solnedgangen og havets brusen

Rundt om huset er der flere terrasser, både åbne og afskærmede, med hyggelige siddepladser og liggestole. Der er rig mulighed for at nyde solens stråler, både til morgenmaden og til en eftermiddags-drink efter strandturen. Det er ren afslapning at sidde på husets vestvendte terrasse, nyde en god grill-middag og havets brusen i solnedgangen.

Bevæger man sig blot 150 meter mod vest, står man på standen, hvor solnedgangen er endnu flottere. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6644

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus

D.
sagde , Ikast

Virkelig dejligt hus med en god udsigt.
Dog er sengene ikke for gode.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:280 / 1.700
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...