Poolhus med aktivitetsrum og wellness kun 150m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
10798
Lodbergsvej 155, Søndervig - Søg på husnr. i6644
Gæsterne siger: icon icon

Her, helt centralt beliggende i Søndervig by, på Lodbjergsvej 155 med kun 150 meter til Vesterhavet, finder I dette dejlige og praktiske poolhus. Et skønt sted at holde en god og afslappende ferie, hvor der bestemt også er rig mulighed for andre aktiviteter, bl.a. i husets multirum og i den store gode poolafdeling med swimmingpool med modstrømsanlæg, spabad og sauna og med energibesparende varmepumpe.

Lys og flot indretning med sauna og spabad

Dette lyse og praktisk indrettede poolhus er bygget i sten og med et rigtig flot traditionelt stråtag. Huset har plads til 10 personer, – og har hele 3 badeværelser, der alle er store, lyse og praktisk indrettede. Det gør huset særdeles velegnet til den store familie – eller til to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Det flotte kombinerede køkken–opholdsrum er med gulvvarme og klinkegulv. Rummet er gennemgående i huset og har derfor lysindfald fra begge sider. De store vinduespartier giver et rigtig godt lys – og ikke mindst en god udsigt til det flotte klitlandskab, lige meget hvor i rummet, du er. Køkkenafdelingen er praktisk og moderne indrettet med praktisk køkkenø og separat kogeafdeling.

Fra poolafdelingen, hvor der også er spa og energibesparende varmepumpe, er der udsigt til en af husets terrasser og klitterne. Ind til opholdsrummet er der glasdøre, så man også derfra kan holde øje med børnene og nyde deres leg i poolen.

Aktivitetsrummet ligger i kælderen, hvor man uforstyrret kan boltre sig med bl.a. bordfodbold, bordtennis eller billard. Her finder I også den skønne sauna.

Nyd solnedgangen og havets brusen

Rundt om huset er der flere terrasser, både åbne og afskærmede, med hyggelige siddepladser og liggestole. Der er rig mulighed for at nyde solens stråler, både til morgenmaden og til en eftermiddags-drink efter strandturen. Det er ren afslapning at sidde på husets vestvendte terrasse, nyde en god grill-middag og havets brusen i solnedgangen.

Bevæger man sig blot 150 meter mod vest, står man på standen, hvor solnedgangen er endnu flottere. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6644

D.
icon
icon
sagde , Skærbæk

Fantastisk vel indrettet og dejlig hus. Fantastisk udsigt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:280 / 1.700
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...