Charmerende sommerhus på klittop i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 63, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6656
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Søndervigs populære ferieområde ligger dette charmerende feriehus til 4 personer. Sommerhuset emmer af ferieidyl både indvendigt med sin hyggelige indretning og udvendigt med sine naturskønne omgivelser. Der er kun 300 meter til centrum og 250 meter til Vesterhavet!

Hyggelig sommerhusferie med fantastisk udsigt

Det sommerhus på Lodbergsvej 63 er et godt valg til den lille familie eller en romantisk parferie i det vestjyske. Husets 120 kvadratmeter oser af charme med en blanding af det moderne og den klassiske sommerhusstil.

I det veludstyrede køkken (med opvaskemaskine!) kan feriens kokke slippe fantasien løs, og i det hyggelige stueområde kan I slappe af foran den knitrende brændeovn – måske med en god bog i hånden og en friskbrygget kop kaffe ved siden af?

På de solrige dage kan I rykke hyggen ud på en af de hyggelige terrasser. Her er der masser af små kroge, hvor I kan nyde den friske havluft og de varme solstråler, og I får en fantastisk udsigt ud over resten af sommerlandet og Søndervig.

Attraktiv beliggenhed få minutters gang fra hav og by

Sommerhusets beliggenhed er helt fantastisk; centralt og udsigtsrig på en klittop i Søndervig. Her har I alt inden for rækkevidde, og der er aktiviteter for både store og små i nærheden.

Vesterhavet med sine brusende bølger ligger kun 250 meter væk. På få minutter når I den brede sandstrand, som er perfekt til lange gåture, afslappende solskinsdage og romantiske aftener i solnedgangs skær.

Søndervigs centrum befinder sig også blot 300 meter fra huset, og her finder I både indkøbsmuligheder, spisesteder og aktiviteter af forskellig art – heriblandt bowling, tennis, minigolf og fitness.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6656

D.
sagde , Danmark

Er skønt og hyggeligt hus, der ligger helt fantastisk og ugeneret meget tæt på både by og havSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.117
Renoveret / Byggeår:2010 / 1927

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...