Sommerhus med en skøn lukket terrasse tæt på Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Hafavej 169, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6683
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt sommerhus med en skøn lukket solgård. Særdeles praktisk, hvis I har små børn med på ferie. Huset ligger på en dejlig plænegrund med masser af plads til leg og boldspil. Der er kun få minutters gang til den hyggelige badeby, Søndervig.

Nydeligt og hyggeligt indrettet sommerhus

Dette rummelige sommerhus har gennemgået en omfattende renovering og fået en helt ny afdeling med stort bryggers, bad, soveværelse og en rigtig stor hems, der kan lukkes helt til. Perfekt til familier med børn. Her plads til i alt 6 personer i 3 soveværelser. Der er 2 gode dobbeltsenge og et værelse med køjer.

Der er et dejlige nyt badeværelse med bruseniche samt et ekstra gæstetoilet. Det nyere køkken ligger i åben forbindelse med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og et stort køleskab. Stuen er indrettet med komfortable møbler, fladskærms-TV, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn. Fra stuen går du ned i en skøn havestue, hvorfra der er udgang til en stor lukket solgård. Til den mindst i familien er der en trip-trap stol til rådighed.

Et rigtigt godt og rummeligt sommerhus, hvor rammerne er sat til en dejlig, afslappende ferie. Der er installeret en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som airconditionanlæg om sommeren. I skuret står en stor 100 L fryser.

Søndervig lige i nærheden

Hvis du vil shoppe, fiske, spille golf eller blot slendre omkring og spise softice er Søndervig stedet. Her er næsten alt hvad hjerte kan begære af aktiviteter og afslappet feriestemning. Fra grunden er der er en herlig udsigt over den nærliggende golfbane.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6683

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus og mulighed for at få scooteren under tag om natten vi kan kun anbefale huset til andre

D.
sagde , Vordingborg

Jeg syntes at alt er i skønneste ordenJeg syntes det er et rigtig dejligt hus, alt er skindende rent når man kommer

D.
sagde , Danmark

Dejligt stort hus med lukket terrasse. Tæt på strand og aktiviteter.
Alt virker og er pænt og rent.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2008 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...