Klassisk feriehus med lukket terrasse tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6807
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et klassisk, dansk sommerhus i Søndervig ved Ringkøbing Fjord, så bør I kigge nærmere på dette dejlige feriehus tæt på stranden.

Her kan op til 6 personer og 1 hund tilbringe en skøn ferie med masser af havluft og ture til stranden.

Feriehus med brændeovn og praktiske faciliteter

I et sådant klassisk feriehus må der selvfølgelig ikke mangle en brændeovn: Findes der noget mere afslappende end at sætte sig tilrette foran brændeovnen efter en lang dag ved stranden? Læn jer tilbage i stuemøblerne og læs en spændende bog, imens opvaskemaskinen klarer oprydningen efter dagens middag.

Der står 3 bekvemme soveværelser til rådighed i sommerhuset – to af dem med dobbeltseng og en med køjeseng. Den vil børnene helt sikkert elske at sove i. Fra køjesengen kan børnene kigge ud på den overdækkede del af terrassen, hvor hunden ligger og nyder den friske luft. Bliver tøjet lidt beskidt, når børnene leger med hunden, klarer vaskemaskinen og tørretumbleren nemt tøjvasken.

Frisk luft på afskærmet, lukket og delvist overdækket terrasse

Den delvist overdækkede terrasse giver huset et ekstra udendørs rum. Her kan I sidde i ly og læ for vejr og vind, spille kort udendørs eller nyde en lækker grillmiddag, som I selv har tilberedt på sommerhusets grill.

Imens hunden har funden sig en yndlingsplads på den lukkede terrasse, kan I åbne en flaske rødvin og nyde solnedgangen og stjernehimlen.

På dage med vestenvind vil I kunne høre den brusende lyd af havet, som kun ligger 150 meter fra Sand Holms Vej 29. Hunden vil elske at komme med på lange gåture ved stranden.

Søndervig er en livlig og af mange højt elsket vestjysk ferieby med en af de flotteste strande. Her ligger mange små butikker, cafeer og restauranter klar til jeres besøg. I supermarkedet kan I købe ind til feriemiddagene, og der findes masser af ferieaktiviteter til både store og små i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6807

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehe gemütlich eingerichtetes Haus, alles was man für einen Urlaub braucht ist vorhanden. Wir würden, das Haus jederzeit wieder buchen oder weiter empfehlen. Toll sind auch die beiden geschlossenen Terrassen besonders, wenn man mit Hund oder Kinderen Urlaub macht, man kann je nach Windrichtung super auf einen der beiden Terrassen sitzen auch wenn es regnet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, einfach aber sehr gemühtlich. Jedoch, für 6 Personen nicht geeignet, da das Bad dafür einfach zu klein ist. Für 4 Person ist es ok.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines des etwas älteren Häuser aber Ausstattung ausreichend und gut. Die Aufteilung des Haus für doch mal schlechtere Wetterbdingungen ist super. Noch perfekter der nahgelegene Dünenaufgang.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.822
Renoveret / Byggeår:2008 / 1946

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...