Klassisk feriehus med lukket terrasse tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6807
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et klassisk, dansk sommerhus i Søndervig ved Ringkøbing Fjord, så bør I kigge nærmere på dette dejlige feriehus tæt på stranden.

Her kan op til 6 personer og 1 hund tilbringe en skøn ferie med masser af havluft og ture til stranden.

Feriehus med brændeovn og praktiske faciliteter

I et sådant klassisk feriehus må der selvfølgelig ikke mangle en brændeovn: Findes der noget mere afslappende end at sætte sig tilrette foran brændeovnen efter en lang dag ved stranden? Læn jer tilbage i stuemøblerne og læs en spændende bog, imens opvaskemaskinen klarer oprydningen efter dagens middag.

Der står 3 bekvemme soveværelser til rådighed i sommerhuset – to af dem med dobbeltseng og en med køjeseng. Den vil børnene helt sikkert elske at sove i. Fra køjesengen kan børnene kigge ud på den overdækkede del af terrassen, hvor hunden ligger og nyder den friske luft. Bliver tøjet lidt beskidt, når børnene leger med hunden, klarer vaskemaskinen og tørretumbleren nemt tøjvasken.

Frisk luft på afskærmet, lukket og delvist overdækket terrasse

Den delvist overdækkede terrasse giver huset et ekstra udendørs rum. Her kan I sidde i ly og læ for vejr og vind, spille kort udendørs eller nyde en lækker grillmiddag, som I selv har tilberedt på sommerhusets grill.

Imens hunden har funden sig en yndlingsplads på den lukkede terrasse, kan I åbne en flaske rødvin og nyde solnedgangen og stjernehimlen.

På dage med vestenvind vil I kunne høre den brusende lyd af havet, som kun ligger 150 meter fra Sand Holms Vej 29. Hunden vil elske at komme med på lange gåture ved stranden.

Søndervig er en livlig og af mange højt elsket vestjysk ferieby med en af de flotteste strande. Her ligger mange små butikker, cafeer og restauranter klar til jeres besøg. I supermarkedet kan I købe ind til feriemiddagene, og der findes masser af ferieaktiviteter til både store og små i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6807

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines,sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in guter Lage – einen Katzensprung vom Strand entfernt.
Einziger Minuspunkt ist das Bad, sehr klein und einfach(leider ohne Fenster).

DE
D.
sagde , Ronnenberg

Das Haus liegt nah am Strand bzw. Strandzugang. Es macht bei der Ankunft einen netten und einladenden Eindruck. Beim betreten des Hauses fühlt man sich direkt wohl und das Gefühl von relaxen/ entspannen lässt nicht lange auf sich warten. Einfach toll war, das bei der Ankuft (leider im Regen) das Zubehör für den Kamin vorrätig war, so konnte gleich eine heimische Atmosphäre geschaffen werden. Insgesamt kann ich sagen, wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Lage, dicht am Meer und Strandzugang. Die zwei geschlossenen Terrassen sind perfekt für Reisende mit Kindern oder Hunden. Es gibt einen kleinen Keller, in den Fahrräder einfach reingerollt werden können, man muss sie nicht tragen.
Die Zimmer sind ausreichend groß und gut angeodnet. Das Bad ist etwas klein aber ausreichend.
Sehr praktisch ist die kleine Diele, in der man die sandigen Schuhe ausziehen kann und auch Sachen zwischenlagern kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.822
Renoveret / Byggeår:2008 / 1946

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...