Charmerende sommerhus i første klitrække i Søndervig

3
icon
icon
icon
Lodbergsvej 253, Søndervig - Søg på husnr. i6812

Trænger I til at komme væk fra den travle hverdag, og er I glade for Vesterhavet? Så er dette charmerende sommerhus på Lodbergsvej 253 et rigtig godt bud på jeres næste ferieadresse. Huset er indrettet til 2 personer og er perfekt til en romantisk udflugt, I vil straks falde til i den hyggelige indretning – og så ligger sommerhuset i første klitrække i Søndervig. Så bliver det ikke meget bedre!

Lille, hyggeligt sommerhus til 2 personer med brændeovn

Det lille sommerhus i Søndervig oser af charme med sin sortmalede træfacade, hvide sprossevinduer og klitlandskabet i baggrunden. De i alt 33 kvadratmeter er virkelig hyggeligt indrettet og rummer plads til 2 personer. Her kan I rigtig komme hinanden ved og nyde ferien i godt selskab.

Køkkenet er udstyret med en miniovn og en kogeplade, og spisestuen og stuen er slået sammen. Når mørket falder på, kan I sætte jer til rette i sofaen med et glas rødvin og tanke nye kræfter i skæret fra brændeovnens knitrende flammer. Det er ren idyl! Der er også mulighed for at streame film på tv’et.

Der er et separat soveværelse med dobbeltseng, og badeværelset har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne, når I står op om morgenen og gør klar til en ny dag i feriens tegn.

Fantastisk beliggenhed kun 50 meter og med udsigt til området

Beliggenheden er helt fantastisk. Sommerhuset ligger i første klitrække, kun 50 meter fra stranden, og med udsigt til sommerhusområdet. Terrassen er godt afskærmet af buskads, og I kan høre Vesterhavets brusen, når I slapper af i havemøblerne eller tænder op i grillen.

Direkte ved siden af sommerhuset ligger den nærmeste strandopgang, så I hurtigt kan komme ned til vandet og dyppe fødderne på en varm sommerdag. Om aftenen kan I opleve de smukkeste solnedgange på klittoppen.

Søndervig er et populært ferieområde med masser af liv og god stemning, især i sommertiden. Kun 700 meter skiller jer fra centrum, der både byder på indkøbsmuligheder, små forretninger og spisesteder – og måske skal I have en lækker softice ved en af feriebyens iscaféer til dessert efter en grillaften på terrassen?Soverum:1
Bolig-/Grundareal:33 / 6.211
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Trægulv i stue, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...