Charmerende sommerhus i første klitrække i Søndervig

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 253, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6812
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at komme væk fra den travle hverdag, og er I glade for Vesterhavet? Så er dette charmerende sommerhus på Lodbergsvej 253 et rigtig godt bud på jeres næste ferieadresse. Huset er indrettet til 2 personer og er perfekt til en romantisk udflugt, I vil straks falde til i den hyggelige indretning – og så ligger sommerhuset i første klitrække i Søndervig. Så bliver det ikke meget bedre!

Lille, hyggeligt sommerhus til 2 personer med brændeovn

Det lille sommerhus i Søndervig oser af charme med sin sortmalede træfacade, hvide sprossevinduer og klitlandskabet i baggrunden. De i alt 33 kvadratmeter er virkelig hyggeligt indrettet og rummer plads til 2 personer. Her kan I rigtig komme hinanden ved og nyde ferien i godt selskab.

Køkkenet er udstyret med en miniovn og en kogeplade, og spisestuen og stuen er slået sammen. Når mørket falder på, kan I sætte jer til rette i sofaen med et glas rødvin og tanke nye kræfter i skæret fra brændeovnens knitrende flammer. Det er ren idyl! Der er også mulighed for at streame film på tv’et.

Der er et separat soveværelse med dobbeltseng, og badeværelset har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne, når I står op om morgenen og gør klar til en ny dag i feriens tegn.

Fantastisk beliggenhed kun 50 meter og med udsigt til området

Beliggenheden er helt fantastisk. Sommerhuset ligger i første klitrække, kun 50 meter fra stranden, og med udsigt til sommerhusområdet. Terrassen er godt afskærmet af buskads, og I kan høre Vesterhavets brusen, når I slapper af i havemøblerne eller tænder op i grillen.

Direkte ved siden af sommerhuset ligger den nærmeste strandopgang, så I hurtigt kan komme ned til vandet og dyppe fødderne på en varm sommerdag. Om aftenen kan I opleve de smukkeste solnedgange på klittoppen.

Søndervig er et populært ferieområde med masser af liv og god stemning, især i sommertiden. Kun 700 meter skiller jer fra centrum, der både byder på indkøbsmuligheder, små forretninger og spisesteder – og måske skal I have en lækker softice ved en af feriebyens iscaféer til dessert efter en grillaften på terrassen?

Det siger vores gæster om sommerhuset i6812

D.
sagde , Danmark

Det er et meget dejligt lille hus til 2 personer, med en helt utrolig beliggenhed helt derude i yderste klitrække med klitroser og marehalm og fuglefløjt og højt til loftet.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:33 / 6.211
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Trægulv i stue, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...