Luksuriøst feriehus nær hav og by med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 58, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6843
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus lidt ud over det sædvanlige, og vil I gerne bo i gåafstand til både centrum og strand? Så er Lodbergsvej 58 i Søndervig måske en ferieadresse for jer. Det femstjernede feriehus byder på et moderne indre med infrarød sauna, spabad og plads til 8 personer (og 1 hund). 

Moderne feriehus til 8 personer med infrarød sauna, spabad og gratis strøm

Det flotte feriehus på Lodbergsvej er opført i 2019 og er et godt valg til den stilbevidste feriegæst. Her venter jer et moderne og luksuriøst indre med god plads til 8 gæster og flere lækre faciliteter.

Feriehuset er udstyret med 2 badeværelser med gulvvarme og lækre detaljer. På det største badeværelse finder I to af feriehusets highlights – her står et lækkert spabad, og der er adgang til en infrarød sauna, som nok skal give jer nogle skønne wellnessoplevelser på ferien.

De 8 sovepladser fordeler sig på 4 gode soveværelser med skabsplads og hver især med egen udgang til grunden. Med en energibesparende varmepumpe er I altid sikret et behageligt indeklima.

Afskærmet og lukket terrasse, gåafstand til både Søndervigs centrum og Vesterhavet

Fra stuen og det ene soveværelse kommer I ud på terrassen, som både er afskærmet og lukket. Her kan den friske havluft nydes i ro og fred, og I kan også roligt lukke hunden ud uden at være bekymrede for, at den selv går på opdagelse i ferieområdet. Med gode havemøbler, liggestole og en grill er der lagt op til masser af skønne stunder i solen.

Feriehusets beliggenhed er helt perfekt til jer, der gerne vil bo tæt på det hele. Et par minutters gang bringer jer til Søndervigs centrum, der både huser et alsidigt miks af butikker, købmand, bager og lækre spisesteder. Det brusende Vesterhav og den brede sandstrand ligger også blot 300 meter fra feriematriklen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6843

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus in super Lage mit guter Ausstattung

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr zentral und ist für 4 Personen perfekt. Die eingezäunte Terrasse sorgt für eine gute Privatsphäre und ist mit Hund ideal. Wir waren bereits das 2. Mal dort und buchen das Haus bestimmt wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus! Es ist super aufgeteilt und gut ausgestattet. Auch wenn es direkt an zwei Straßen liegt, gab es keine Belästigung durch die vorbeifahrenden Autos. Es gibt genügend Gartenmöbel und den Zuber auf der Terrasse haben die Kinder gern benutzt. Alles in alles ein schönes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 817
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...