5-stjernet placering med sauna – kun 80m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 291, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6880
6 pers.
Antal personer
80 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I yderste klitrække kun 80 meter fra stranden ligger dette skønne sommerhus på Lodbergsvej 291 i Søndervig. Op til 6 personer og jeres hun er mere end velkomne til at nyde nogle afslappede dage med bølgernes brusen i baghaven.

God indretning med brændeovn i stuen

Alt hvad I skal bruge til en sommerhusferie i det vestjyske, finder I her. Især hvis I rejser en hel familie eller med mindre børn er opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren en nødvendig luksus.

Stuen ligger i åben forbindelse til samtalekøkkenet. Sammen med husets brændeovn skaber det de perfekte rammer for en hyggelig ferie i familiens samvær. Knitren i brændeovnen er perfekt lige meget om I spiller brætspil eller ser jeres yndlingsfilm og serier.

Badeværelse med gulvvarme og sauna

Husets 6 sovepladser er fordelt over 3 soveværelser. 2 af soveværelserne har enkeltsenge og den sidste er udstyret med en dobbeltseng. Udover de 3 soveværelser er der et rummeligt badeværelse med gulvvarme. Efter en dag ud i den friske havluft kan I blive varmet godt igennem i saunaen, som ligger i forlængelse af badeværelset.

Trænger I til at vågne godt op, så træk et sprint ned til Vesterhavet og tag en dukkert i bølgerne. Så er dagen skudt i gang!
På de mere vindblæsende dage er huset udstyret med en energisparende varmepumpe, som både holder temperaturen oppe og forbrugsafregningen nede.

Lukket og delvist overdækket terrasse med bølger i baggrunden

Grundet husets fantastiske beliggenhed er der garanti for bølgebrus i baggrunden. På husets lukkede terrasse kan I nyde morgenmaden under åben himmel og langsomt vågne op til endnu en god dag i det jyske. Også en fordel er, at terrassen på den anden side er delvist overdækket og er perfekt til en mere blæsende dag. Et gyngestativ og sandkasse er højdepunktet for børnene!

Søndervig – Holmsland Klits perle

Badebyen Søndervig er ikke blot dejlig og populær, men på grund af den gode sandstrand et sandt ferieparadis. Her finder I adskillige attraktioner, butikker og restauranter. Alt sammen stadig midt i den vestjyske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6880

D.
sagde , Them

God pladsering tæt på klitten. Godt indrettet.

D.
sagde , Them

Super beliggenhed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.658
Renoveret / Byggeår:2015 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...