Sommerhus i Søndervig med fantastisk beliggenhed og havudsigt

2.5
icon
icon
icon

Nordsøvej 140, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6958
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis beliggenhed er alfa og omega for jer, så er dette sommerhus i Søndervig det perfekte match! Det charmerende 4 personers-sommerhus har en helt fantastisk beliggenhed på en klittop i første række – med havudsigt og panoramaudsigt ud over klitlandskabet. Stranden ligger blot 250 meter væk, og der er 10 minutters gang til Søndervigs centrum. Derudover er der fra gaden og op til huset 33 trin.

Charmerende sommerhus til 4 personer med brændeovn

Det lille sommerhus rummer plads til 4 personer og er indrettet i charmerende, klassisk sommerhusstil. Sommerhusets hjerte er opholdsrummet med stue, spiseafdeling og køkken i ét, hvor I kan tilbringe mange hyggelige feriestunder foran den knitrende brændeovn.

Feriehuset er udstyret med alle praktiske nødvendigheder – både opvaskemaskine i køkkenet, vaskemaskine og tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse.

Fantastisk beliggenhed i første række med havudsigt – egen udkigspost på toppen

Med ferieadresse på Nordsøvej 140 får I en helt fantastisk beliggenhed. Sommerhuset ligger på en klittop i første række ned til havet, og I har både havudsigt og en smuk panoramaudsigt ud over klitlandskabet.

Udsigten kan især nydes fra terrassen, der går hele vejen rundt om ferieboligen. Der er også en udkigspost med bænk, hvorfra I kan overvære de smukke solnedgange fra de bedste pladser.

Bo 250 meter fra stranden og 10 minutters gang fra Søndervigs centrum

Det er ikke kun på grund af udsigten, at sommerhuset har en fantastisk beliggenhed; I kommer nemlig til at bo kun 250 meter fra stranden og cirka 10 minutters gang fra Søndervigs centrum, der byder på masser af variation og oplevelser på ferien.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.002
Renoveret / Byggeår:1995 / 1952

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...