Hyggeligt sommerhus i Søndervig med sauna og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 27, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6968
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus i den sydlige del af Søndervig har plads til 6 personer, og hunden er også hjerteligt velkommen. Den indbydende indretning har masser af sommerhuscharme, og med både brændeovn og sauna er rammerne sat for en skøn og afslappende ferie i det vestjyske. Fra den delvist afskærmede terrasse er der en skøn udsigt til den omkringliggende hede.

Klassisk feriehus i Søndervig til 6 personer med brændeovn og sauna

Det klassiske 6 personers-træhus på Jakob Bondes Vej 27 egner sig godt til en ferie med familien, vennerne eller bare din bedre halvdel. Her er hund tilladt, så I ikke skal undvære jeres firbenede familiemedlem på ferien.

I vil hurtigt føle jer hjemme i det hyggelige feriehus, som med sine lyse træoverflader og synlige bjælker emmer af klassisk sommerhuscharme. I køkkenafdelingen sørger de store ovenlysvinduer for et skønt lysindfald, og den knitrende brændeovn sikrer ikke kun en god varme, men også den helt perfekte feriestemning.

Et ekstra highlight finder I på sommerhusets badeværelse, hvor I har adgang til jeres helt egen sauna. Her kan I komme helt ned i gear efter en dejlig, aktiv feriedag, eller få varmen igen, efter I er blevet blæst godt igennem af den forfriskende havluft.

Delvist afskærmet terrasse med udsigt til heden – kort vej til strand og by

Fra stuen træder I ud på den åbne og delvist afskærmede terrasse, som strækker sig mod syd og vest. Her har I virkelig mulighed for at nyde den vestjyske natur, eftersom der er frit udsyn til det omkringliggende, helt uspolerede hedelandskab.

Der er sat et gyngestativ op, som de yngste feriegæster helt sikkert kan få glæde af, mens I slapper af i havemøblerne eller tilbereder aftenens middag på grillen.

Feriehusets beliggenhed er et godt udgangspunkt for forskellige ferieudflugter. Vesterhavet og den endeløse sandstrand ligger 750 meter væk, og et par minutters kørsel nord for ferieadressen finder I Søndervigs populære ferieby, som har masser at byde på for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6968

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus und Lage guter Standort, alles schnell erreichbar, Aussenbereich müsste etwas gepflegt werden

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütliches Ferienhaus mit tollem Garten.

DK
D.
sagde , Danmark

Et originalt og hyggeligt beliggende sommerhus. Veludstyret køkken – inkl. service til børn.
Fin Strand i nærheden, kræver dog en rask gåtur.
Huset ligger som perfekt udgangspunkt for diverse udflugter.
En tur til Fyret, Ringkøbing, Hvide Sande, og Wow-Park i Skjern kan især anbefales.
Vestkystens Gårdbutik, Houvig er et besøg værd. De har gode (og store is) med hjemmebagt vaffel. Derudover lækre specialiteter i form af marmelader, ost, kød, chokolade osv.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.119
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...