Moderne ferielejlighed med gratis strøm – 3 hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38M, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1005
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med i alt 6 personer kan I nyde jeres ferie i denne skønne ferielejlighed på Lodbergsvej 38 M. Lejligheden ligger på stueplan og er moderne indrettet med fokus på kvalitet og nordisk hygge. En kort gåtur fører jer til de nærmeste butikker, bageren, badeland og golfbane, samt det skønne brusende Vesterhav. Derudover er familiens hund også velkomne!

Moderne indretning med øje for detaljer og hygge

Ferielejligheden på Lodbergsvej stråler jer i møde! Der er et stort naturligt lysindfald og lejligheden er yderst velindrettet med plads til alle i sofaen til en god film, eller ved spisebordet til en aften med brætspil.

Det store og åbne opholdsrum, hvor stuen står i åben forbindelse til køkkenet former lejlighedens hjerte. Det er her alle kan samles og samtidig lave noget hver for sig på de rolige aftener. Feriekokkene har rig mulighed for at slå sig løs i det veludstyrede køkken og afprøve forskellige retter. Hvad med en lækker fiskeret med friskfanget fisk fra Hvide Sande?

Er der alligevel noget arbejde, der ikke kan vente til du kommer hjem igen, er lejligheden også indrettet efter det. Den er nemlig udstyret med hurtig fibernet forbindelse og et skrivebord, så du har et fast arbejdshjørne og hurtigt kan komme tilbage til feriehyggen igen.

Ferieboligens 6 sovepladser er fordelt over et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge og en sovesofa i stuen. Derudover er der et moder og rummeligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

Terrasse og kun få hundrede meter til strand og byliv

Lejlighedens placering midt i Søndervig gør, at der kun er få hundrede meter til de mange butikker, bageren og supermarkedet.

Efter dejlig lille morgengåtur kan I nyde rundstykkerne og morgenbrødet på jeres egen balkon. Er vejret ekstra godt i dag? Så er der kun 300 meter til Vesterhavet og den brede, kilometerlange sandstrand. Med jeres hund er der plads til mange spontane gåture på jeres ferie i det vestjyske.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1005

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche uns sehr gut ausgestattete Ferienwohnung in bester Lage.

DK
D.
sagde , Danmark

Lejligheden var virkelig dejlig, pæn og velholdt, tæt på butikker , restauranter og stranden

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne zentral gelegene Ferienwohnung. Sehr kurzer Weg zum Strand und Einkaufsmöglichkeiten sind fussläufig zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...