Idyllisk 6-personers sommerhus med brændeovn i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 95b, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1137
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus, der er beliggende på Nordsøvej 95b i Søndervig, står og venter på jer. Sommerhuset har plads til i alt 6 personer, og familiens 2 hunde er også mere end velkommne. Desuden er sommerhuset indrettet i en idyllisk stil, og sammen med brændeovnen skaber det den helt rigtige ferieatmosfære. Yderligere har I med dette sommerhus hverken langt til strand eller indkøb.

Ferie, afslapning og hygge foran brændeovnen

Sommerhuset på Nordsøvej 95b er indbegrebet af ferie, afslapning og hygge. Så snart døren åbnes, og I træder indenfor, mærker I straks hyggen. De store vinduespartier i stuen sørger for et godt lysindfald og en dejlig udsigt til haven. Køkkenet er i forbindelse med stuen, så hele familien kan stadig nyde hinandens samvær, selvom én slapper af i sofaen, mens en anden forbereder aftensmaden.
 
I stuen er der desuden skruet ekstra op for hyggen, da en brændeovn er placeret i midten. Her kan familien samles og få varmen efter en god dag. Ellers kan I finde brætspillene frem eller tænde for en film på fladskærms-tv’et.

3 soveværelser og badeværelse med gulvvarme

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser – 1 soveværelse med dobbeltseng og 2 soveværelser med enkeltmandssenge, som er oplagt til teenagerne. I det lyse og hvide badeværelse er der god plads, og så er der desuden gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder.  

Dejlig have og terrasseområde

Til sommerhuset er der en dejlig have, hvor børnene kan få lov til at boltre sig. Mens børnene leger i græsset, kan de voksne få lov til at slappe af på terrassen. Her finder I både diverse havemøbler, og ikke mindst en grill, så I kan få det fulde ud af sommeraftenerne.

Kun 500 meter til stranden

Området Søndervig er kendt for den lækre sandstrand, som I har mindre end 500 meter til. Det kræver kun en kort gåtur, og så ligger I allerede ved strandkanten. Desuden har I også kun 500 meter til indkøb – så nemmere bliver det ikke. I kan både nå sandstranden og indkøbsmuligheder uden at tænde motoren, og det er skønt!

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1137

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus in dem man sich sehr wohl fühlen kann. Die nähe zum Centrum ist optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Küche und Bad sind etwas in die Jahre gekommen. Wohnbereich und Schlafzimmer gemütlich und geschmackvoll eingerichtet

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich ,mit schöner Terasse . Der Weg zum Meer ist kurz und schön durch die Dühnen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 650
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...