Fint feriehus i Søndervig i gåafstand til by og hav

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervig Klitvej 15, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1142
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde en ferie ved Vesterhavet, og lægger I vægt på en beliggenhed tæt på både hav og by, så kig endelig nærmere her! Feriehuset på Søndervig Klitvej 15 ligger i et godt ferieområde tæt ved Vesterhavet, som er rigt på oplevelser. Samtidig er der kun 100 meter til feriebyen Søndervig og indkøbsmuligheder. Feriehuset rummer plads til 4 personer og er ideelt til kæresteparret eller vennerne. 

Et strandnært sommerhus i gåafstand til hav og ferieby

Feriehuset ligger lidt tilbagetrukket fra landevejen og kan danne udgangspunkt for mange udflugter i området langs den jyske vestkyst. Selve feriehuset har en hyggelig og venlig indretning, hvor køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Her kan I sidde og slappe af foran tv’et og planlægge feriens aktiviteter.

Opvaskemaskinen hjælper med at klare de praktiske gøremål, og der findes også både vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. Feriehuset har 2 soverum, hvoraf det ene har en dobbeltseng (2 x 90 x 200), og det andet soverum har en 3/4 seng. Sommerhuset har 1 badeværelse med nyere klinker og håndklædetørrer. 

Dejlig veranda med god udsigt

Feriehuset har en dejlig veranda med udsigt ud over haven, hvorfra I kan nyde morgensolen, imens I drikker en kop god kaffe eller indtager morgenmaden. Der er havemøbler med hynder til fri afbenyttelse, og dette findes i ferieboligens garage, hvor der også er parasol og solvogn til rådighed. I den 882 km2 store have er der også en sandkasse til de mindste i familien.

Tæt på feriebyen Søndervig

Feriehuset på Søndervig Klitvej 15 ligger kun godt 100 meter fra Søndervig, som er en livlig ferieby. Her finder I flere hyggelige spisesteder og butikker, hvor I kan slentre rundt. Ikke langt herfra ligger byer som den gamle købstad Ringkøbing og fiskerbyen Hvide Sande med live fiskeauktioner, som bestemt også er et besøg værd og kan nås selv på cykel.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1142

DE
D.
sagde , Deutschland

Wirklich zentral gelegen, für vier Personen OK.

Gemütliches Wohnzimmer, kleines Bad mit Potenzial. Wenig Schränke in der Schlafzimmer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Einrichtung im Hause ist top, die Küche ist perfekt. Hab mich dort sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr sauber und man fühlt sich als kleine Familie sehr wohl .Die Ausstattung ist mehr als ausreichend ,man kann sich im Urlaub auch "wie zu Hause"fühlen ,da es an nichts fehlt .Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 882
Renoveret / Byggeår:2021 / 1958

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...