Moderne sommerhus med udespa i Søndervig

5
icon
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 21A, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1283
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På P Snejkers Vej 21A i Søndervig venter jer dette, i 2023 byggede, sommerhus, som står klar til at byde jer inden for til jeres næste ferie. Det moderne sommerhus rummer plads til op til 8 personer, og her kan I se frem til at slappe af i udespaen. I er desuden velkomne til at have op til 2 hunde med på ferien! Jeres elbil kan lades op i sommerhusets ladestik til elbiler.

Moderne, lyst og indbydende

Det flotte sommerhus på P Snejkers Vej 21A er blevet bygget i 2023, og i det øjeblik I træder indenfor, bliver I mødt af den moderne, lyse og indbydende indretning. I vil uden tvivl komme til at føle jer godt tilpas i disse omgivelser!

Hjertet i det 120 kvadratmeter store sommerhus er det store, lyse alrum, der danner rammen om mange hyggelige stunder i løbet af ferien. Mens I laver mad, spiller spil eller ser film i alrummet, fuldender brændeovnen den hyggelige stemning med sin knitren i baggrunden.

Når der skal samles ny energi til feriens kommende dage, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, hvor der står dobbeltsenge klar til jer. Derudover er der også en hems med sovepladser – og mon ikke feriens yngste gæster vil være vilde med den?

Delvist overdækket terrasse med udespa

Sommerhusets udeområde byder på en dejlig terrasse, og det er uden tvivl det oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. På terrassen kan I finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole.

Der er også mulighed for virkelig at få slappet af på terrassen. Her står der nemlig en dejlig udespa, hvor I kan nyde afslappende stunder i det varme, boblende vand. Især under aftenens stjernehimmel er det helt fantastisk.

På de lune ferieaftener kan I tænde op i sommerhusets grill, tilberede nogle saftige bøffer og nyde en lækker middag med god vin på terrassen.

Ferie i Søndervig

Søndervig er et skønt område at holde ferie i, og i løbet af jeres ferie kan I tage ud på nogle forskellige udflugter i området. I kan blandt andet besøge Vesterhavet, som ligger 1,3 kilometer fra jeres ferieadresse, hvor I kan gå lange ture, bade og meget mere.

I kan også tage en tur til Lyngvig Fyr, hvor I kan bestige de 228 trin, der fører jer til toppen af fyret, som byder på en fantastisk udsigt over hele området og Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1283

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gemütliches, modernes Haus. Das Haus ist mit allem ausgestattet was man braucht.
Ein Highlight ist natürlich der Aussenpool und der Kicker im Nebengebäude.
Große Sandkiste und Kletterturm sind auch da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Ferienhaus mit einigen Extras wie z. B. einem entspannenden Außen-Whirlpool und vielen Aktivitäten für die Kinder. Die Räume sind offen gestaltet und laden zum gemütlichen Verweilen ein. Es sind viele Sitzmöglichkeiten im Außenbereich vorhanden, sodass man bei jedem Wetter einen schönen Platz zum Lesen oder Entspannen findet. Die Schlafzimmer sind jeweils mit 2 Betten in 90er Breite ausgestattet und sehr gemütlich. Beide Badezimmer sind gut ausgestattet und bieten komfortable Duschen für ein erholsames Duscherlebnis.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt stort familiesommerhus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.685
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...