Velholdt sommerhus med spa og sauna kun 400 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 82, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1159
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Én stor familie eller to små familier kan sammen holde en dejlig afslappende ferie i dette skønne og velholdte sommerhus på Sand Holms Vej 82 i Søndervig. Sommerhuset har både spa og sauna, så I ikke går ned på forkælelse og afslapning. Hunden er også velkommen på ferien.

Lys og moderne indretning

Når I træder ind ad døren i sommerhuset på Sand Holms Vej 82 bliver I mødt af en lys og moderne indretning, hvor I allerede ved første øjekast vil finde jer godt til rette. Den flotte indretning bliver komplimenteret af det gode lysindfald, der sammen skaber en dejlig ferieatmosfære.

Sommerhusets opholdsstue er hjertet og samlingspunktet for feriens gæster. Her kan I sammen lave mad i køkkenet, spille spil omkring bordet og se gode film sammen i tv’et. En varmepumpe sørger for, at I altid har gode temperaturer, og på ægte sommerhusmanér står en brændeovn klar i stuen til at fuldende feriestemningen. Fra stuen har I desuden en skøn udsigt mod syd gennem de store vinduespartier.

I opholdsstuen finder I 2 sovepladser i den hyggelige alkove. De resterende 6 sovepladser er fordelt på sommerhusets 3 soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge. Med 2 badeværelser er der ingen risiko for, at I skal begynde dagen med kolde fødder.

Wellness-afdeling på badeværelset

På det store af sommerhusets 2 badeværelser finder I også en wellnessafdeling. En lækker spa står klar til at forkæle jer med varme og bobler, der lader jer slappe af helt ind til benet og få ladt jeres batterier op igen.

Efter en dejlig stund i spaen kan I rykke videre ind i den varme sauna. Her kan I rigtig slappe af, mens I bliver varmet godt igennem i varmen.

Stor, delvist overdækket terrasse

Rundt om sommerhuset løber en stor terrasse, så I altid kan finde jer et godt spot i solen, hvor I kan nyde varmen, den friske luft og den vestjyske ro og natur. Trænger I til skygge, kan I rykke under den overdækkede del af terrassen.

På terrassen står liggestole og havemøbler til rådighed, så I har rig mulighed for at få mest muligt ud af de varme og solskinsrige feriedage. Også en grill står klar til jer, så I kan nyde en lækker grillmiddag på terrassen, mens dagen går på hæld.

Søndervigs skønne seværdigheder

Fra feriehuset på Sand Holms Vej 82 har I kun små 400 meter til stranden og Vesterhavet. På få minutter når I til sandstrandene, der fortsætter så langt, øjet rækker, og de blå bølger, der byder ind til en dukkert på de varme feriedage.

Søndervig byder på mange skønne attraktioner og aktiviteter, som I kan lave på jeres ferie. Udover butikker, indkøbsmuligheder og restauranter, har Søndervig også et vandland, legepladser og golfbaner; alt til en god ferie for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1159

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in einem ruhigen Feriengebiet mit kurzen Wegen zum Strand und ins Zentrum von Søndervig. Ein Highlight ist der tolle Whirlpool aber auch die schöne Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus begeistert vor allem durch eine schöne Kuschelecke neben dem Fernseher und mit Blick auf den Kamin, was einem das tolle hyggelige Gef0hl vermittelt, was man sich für den Dänemark-Urlaub an der Nordsee wünscht. Insgesamt schöne Einrichtung und tolle Aufteilung der Räume. Der Whirlpool ist sehr geräumig, in dem man gut drin sitzen kann, die Saune ist zweckmäßig und heizt sich gut auf. Das Zentrum von Søndervig ist auch gut fußläufig zu erreichen und liegt auch strandnah schön in der tollen Dünenlandschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut durchdachtes Haus für 6 Personen. Hell und hügelig.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:106 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...