Luksus sommerhus med spa og sauna kun 200 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 99, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1168
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette arkitekttegnet sommerhus har plads til 8 personer, og er noget helt for sig. Sommerhuset indbyder til luksus i alle henseender, idet sommerhuset har en helt fantastisk indretning, samt er indrettet med både spabad, sauna og et poolbord. Jeres hund er også mere end velkommen, og yderligere har sommerhuset en skøn beliggenhed blot få minutters gang fra stranden og Søndervig centrum. Dette er uden tvivl det perfekte sommerhus og ideelt til jer, som ønsker en luksuriøs sommerferie i Søndervig.

Sommerhus med en luksuriøs indretning og poolbord

Dette sommerhus har plads til 8 personer fordelt på fire store og rummelige soveværelser – alle indrettet med en dobbeltseng. Sommerhuset stue og køkkenalrum er helt i særklasse, da det smukke lysindfald fra de store vinduespartier og de lækre materialer tilsammen skaber rammerne for en ferie, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Køkkenet står i åben forbindelse med opholdsstuen, og her kan hele familien samles til et godt måltid eller foran den varme brændeovn. Yderligere har sommerhuset et poolbord, som I frit kan benytte jer af og internet, hvis I vil streame en god film på sommerhusets fladskærms-tv.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra stranden

Sommerhuset er beliggende på ferieadressen Lodbergsvej 99, som blot er 200 meter fra den nærmeste strand. Derfor er der ikke langt fra tanke til handling, hvis en tur ned til stranden eller et dyk i havet lige pludselig frister. Dertil ligger sommerhuset også kun en kort spadseretur til Søndervig centrum, som byder på endnu flere gode oplevelser bl.a. shopping eller caféture.

Derudover har sommerhuset en kæmpe terrasse, som er delvist lukket af, så den skærmer for den værste vind. Terrassen er også delvist overdækket, hvis I ønsker skygge fra solen. I har derfor god plads på det store terrasseområde, og ikke mindst en ubeskrivelig udsigt til den vestjyske natur. Til sommerhus er der selvfølgelig diverse havemøbler, liggestole og en grill, som er oplagt til sommeraftnerne.

Sommerhus med spabad og sauna, hvor der er skruet op for velvære

Med dette sommerhus får I et førsteklasses spa- og saunahus med god plads til den store familie. Spa og sauna befinder sig i det ene af sommerhuset to badeværelser, og med to badeværelser kan I derfor undgå kø fra morgenstunden. Her er derfor al tænkelig luksus i komfort til de kvalitetsbevidste gæster, som ønsker en ferie, der byder på det bedste af det bedste.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1168

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt für zwei Familien oder eine Großfamilie. Durch den zentralen Wohnbereich mit offener Küche in der Mitte des Hauses hat man immer einen gemütlichen Treffpunkt. Durch die zwei seitlichen Schlafbereiche kann aber jeder seine Ruhezone genießen. Die Nähe zum Strand sowie auch zum Einkaufen ist unschlagbar. Der Billardraum könnte noch mit weiteren Spielen aufgewertet werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekte Lage, super Zimmeraufteilung mit zwei durch Türen abgetrennte Schlafbereiche.
Die Terrasse ist riesig, und der Ausblick ein Traum!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern und großzügig. Platz für 6;Personen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:154 / 2.600
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...