Dejligt sommerhus med central beliggenhed og panoramaudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 149, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1206
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her får I et centralt beliggende sommerhus med en helt unik placering, som samtidig har panoramablik mod både Søndervig og første klitrække. Så der er altså ikke gået på kompromis med sommerhusets placering, og derfor har I også kun få minutters gang til Vesterhavet, som blot ligger 150 meter væk. Sommerhuset har plads til 4 personer, så det er ideelt til den lille familie.

Sommerhus med charmerende indretning i rolige omgivelser

Dette sommerhus er beliggende på ferieadressen Lodbergsvej 149 på en rolig stikvej med begrænset trafik. Derfor kan I nyde jeres ferie i rolige omgivelser uden forstyrrelser, og hvor I kun behøver at tænke på jer selv. Sommerhusets charmerende indretning byder jer straks velkommen, og skaber den helt rigtige sommerhusstemning. Køkken og spisestue står i åben forbindelse til den smagfuldt indrettet stue, som fremstår lyst og venligt.
 
Til sommerhuset er der et godt og rummeligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og ikke mindst gulvvarme. Derfor kommer I ikke til at fryse jeres fødder om morgenen, når I skal gøre jer klar på badeværelset. Yderligere har sommerhuset to gode soveværelser, hvor begge er indrettet med dobbeltseng.

Unik placering tæt på vand, strand og indkøb

Sommerhuset har en helt unik placering, hvilket vil sige, at både vand, strand og indkøb ligger indenfor få minutters gang. Med dette sommerhus har I derfor kun 150 meter til vandet, så hvis et dyb i Vesterhavet pludselig frister, så er det bare med at komme afsted. Samtidig har I kun 400 meter til indkøb, hvilket gør det nemt for jer, når I skal have handlet ind til dagens måltider.

Sommerhus med panoramaudsigt og læfuldt terrasse

Sommerhuset er højt beliggende, og derfor får I et helt fantastisk flot blik ud over Vesterhavet. Det er denne panoramaudsigt som gør sommerhuset helt unik. Der er ikke noget bedre end at stå op om morgenen, lave en god kop kaffe og tage den med ud på sommerhusets terrasse, hvor den smukke udsigt kan nydes i fulde drag. 

Med det sagt, har sommerhuset hele to terrasser – en lukket syd- vestvendt terrasse samt en åben østvendt terrasse. Den lukkede terrasse sørger desuden for læ, hvilket er dejligt på de mere blæsende dage. På terrasserne finder I diverse havemøbler, liggestole og en grill, og derfor står der feriehygge og ren afslapning højt på programmet.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1206

D.
sagde , Danmark

Sommerhuset samt terrasserne rundt om, er perfekt placeret i forhold til solen og naboerne. Der er fuldstændigt ro (vi besøgte huset i højsæson) og man har en fantastisk udsigt. Et lille guldkorn er bænken på toppen af klitten, på grunden bag huset, hvor man har den skønneste sol op- og nedgang.
Selve huset er perfekt som par eller en lille familie/vennegruppe. Der er en dejlig lille stue med brændeovn, hvor der er den bedste udsigt ud mod klitterne og vandet – tv’et er heldigvis ikke i fokus, men det er der dog. Alt virker og der er gulvvarme i det meste af huset. Det er ikke sådan et gråt/sort/hvidt hus, hvor alt er super smart og ekstra funktionelt, men der er stadig kræset om detaljerne.

D.
sagde , Danmark

Super dejligt og hyggeligt sommerhus, med dejlig terrasse og en skøn udsigt.Ligger dejligt tæt på vandet og by.

D.
sagde , Tørring

Hyggelig og velbeliggende sommerhus.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1999 / 1955

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...