Hyggeligt sommerhus i Søndervig med udsigt over hedelandskabet

2.5
icon
icon
icon

Holmsborgvej 60, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1223
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus, der oser af den helt rigtige autentiske, danske sommerhusstemning? Så er huset på Holmsborgvej 60 i Søndervig helt sikkert noget for jer. Huset ligger på en smuk kuperet naturgrund med en pragtfuld udsigt til det omkringliggende hedeareal. Der er plads til 4 personer i huset, hvilket gør det til den perfekte ramme for den lille familie eller kæresteparret.

Hyggelig tidslomme, hvor roen kan sænke sig

Når I træder ind I huset, vil I opleve det som om, I træder ind i en nostalgisk tidslomme. Fuld af gode barndomsminder og sommerferieidyl. Og I vil utvivlsomt mærke, hvordan roen sænker sig over jer.
 
Huset er hyggeligt indrettet med solide møbler af god kvalitet, og loftet til kip og de store vinduespartier sørger for at bringe rummelighed såvel som udsigt helt ind i huset.
 
Det åbne køkkenalrum med udsigt ud over hedearealet udenfor er uden tvivl husets hjerte, men herudover råder huset over 2 gode værelser med henholdsvis dobbeltseng og køjeseng samt et mindre badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig terrassekrog med udsigt over klit- og hedelandskabet

Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den overdækkede syd- og vestvendte terrasse. Herfra kan I nyde et eneståede view ud over det åbne hedelandskab. På terrassen kan I slappe af i liggestolene, hygge med bøffer på grillen eller nyde en smuk solnedgang på en lun sommeraften til lyden af Vesterhavet i det fjerne og vinden, der danser med marehalmen omkring huset.

Sommerhus tæt på Vesterhavet

Området omkring Holmsborgvej er et dejligt og roligt ferieområde – ideelt til familien, der gerne vil slappe af og tilbringe tid sammen. Naturen indbyder til lange vandreture, og medbringer I cyklerne, er der mange forskellige stier, som kan benyttes, og som forgrenes hele vejen fra Søndervig til Hvide Sande.
 
Følger I nogle af disse stier, kan I også bevæge i retning mod Vesterhavet, der ligger blot 600 meter fra beliggenheden på Holmsborgvej. På varme sommerdage kan I bade i de brusende, blå bølger eller spise picnic i strandkanten. Det er også oplagt af gå på jagt efter rav, der kan ligge og forputte sig i sandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1223

DK
D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt fin udsigt bare ok.det vi forstår ved et sommerhus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein etwas älteres Haus (das es aber an nichts fehlen ließ !!!) mit sehr schöner Veranda und einem durch die große Glasfront hellen und freundlichen Wohnzimmer-/Küchenbereich.Das Ferienhausgebiet lässt keine Wünsche offen: schöner Radweg, nur ein ganz kurzer Weg zum Sandstrand, ruhig aber trotzdem nicht zu weit von den Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants des Ortes entfernt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.997
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...