Dejligt stråtækt sommerhus med sauna i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 52, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1273
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
2250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Trænger I til at få en pause fra hverdagens strabadser? Så er sommerhuset på Frans Julius Vej 52 et oplagt valg. I det stråtækte sommerhus med sauna kan I holde en afslappende ferie i rolige omgivelser for enden af en stille stikvej. Vesterhavet og stranden ligger kun 850 meter fra feriehuset. Jeres hund er selvfølgelig også velkommen.

Smagfuld indretning – afslappende stunder i saunaen

I sommerhuset på Frans Julius Vej 52 bliver I mødt af en smagfuld indretning, som I straks vil finde jer tilpas i. Feriehusets vægge, lofter og gulve skaber et lyst og venligt indtryk, og her emmer virkelig af hygge og nærvær – helt perfekt til en familieferie.

Til hyggelige ferie- og familiestunder er den åbne opholdsstue det perfekte sted. Her kan I virkelig nyde hinandens selskab, selvom nogle gør aftensmaden klar i køkkenet, og andre får sig en slapper på sofaerne. Brændeovnen fuldender feriestemningen med sine knitrende flammer.

På badeværelset er der adgang til en dejlig sauna. Det er perfekt med en tur i sauna, når I trænger til en stille, afslappende stund eller efter en tur ved Vesterhavet.

Stor terrasse og sandkasse til de små – kun 850 meter til stranden

Omkring sommerhuset løber en stor fliselagt terrasse, så her kan I nyde solen hele dagen lang. For at I kan få mest muligt ud af de varme dage, står der både havemøbler og liggestole klar til jer. På grillen kan I tilberede en lækker middag, som selvfølgelig også skal nydes på terrassen.

Der er også tænkt på feriens yngste gæster. Derfor er sandkassen klar til dem, så de kan bygge flotte og imponerende sandslotte, mens de voksne ser til fra den åbne terrasse. Fra terrassen har I desuden udsigt til marehalm og fyrretræer, og det giver den helt rigtige stemning af at bo ude i naturen.

Kun 850 meter adskiller jer fra Søndervigs brede sandstrande, som endda er nogle af de bedste i Danmark. Vesterhavets friske bølger inviterer til en kølende dukkert på feriens varme dage – og ellers er gåture langs vandet fantastisk hele året rundt.

Søndervigs mange gode muligheder

Der er mange gode aktiviteter for store og små i Søndervig. Hvis I vil bade, men vejret ikke er til det, kan I tage i byens vandland. Ellers er bowlingcenteret, golfbanerne, museerne og legepladserne nogle af de mange andre muligheder, der er i Søndervig.

Ikke langt fra Søndervig ligger den hyggelige fiskerby Hvide Sande, der også er et besøg værd på jeres ferie. Tag et smut på havnen, hvor der er masser af liv – måske I skal have friskfanget fisk med hjem til aftensmaden?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 4.100
Renoveret / Byggeår:2007 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...