Skønt feriehus med sauna og spa tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 8, Houvig

- Sommerhusnr.: J6399
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset danner de bedste rammer om en skøn ferie – ude såvel som inde. Den flotte lyse indretning får den gode feriestemning frem, så du føler dig afslappet og godt tilpas. Og ude på den åbne terrasse, kan du nyde det smukke kuperede landskab, der kendetegner området, Houvig.

Feriehus med sauna og spa for hele familien

Feriehuset er et flot murstenshus med stråtag, der selv udefra udstråler feriehygge og afslapning med et strejf af luksus. Og når du kommer ind i feriehuset, vil det kun blive bekræftet.

Det lyse og rummelige indretning giver en god og rolig atmosfære – den helt rigtige stemning til en afslappende ferie med familien. Her er der plads til at være sammen og nyde tiden med hinanden i nuet. Hyg Jer med fælles madlavning, sjove spil eller skønne gåture i området.

I feriehuset har du også både sauna og spa. Det indbyder ikke alene til selvforkælelse og ren afslapning med tændte stearinlys for de voksne. Men også til leg i de varme bobler for børnene.

Her er du tæt på den smukke natur og den gode sandstrand

Feriehuset har en god beliggenhed på Mågedalen 8 i Houvig. Det er et roligt område, der især kendetegnes ved det kuperede klitlandlandskab. Men det ligger tæt på Søndervig, der er en populær badeby, hvor du også finde gode spisesteder, spændende butikker og sjove aktiviteter – især i sommerhalvåret.

En ferie på Holmsland Klit er også en ferie med strandbesøg – uanset årstiden. En gåtur langs vandet er altid forfriskende og giver ny energi. Fra feriehuset har du kun en kort gåtur ned til stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6399

D.
sagde , Danmark

Vi var meget betaget af det smukke hus, som var indrettet så smagfuldt og lå ude i klitterne. Der var ikke ret langt til byen og til stranden.
Det var en stor sanse oplevelse, og vi kommer igen.Huset er smukt og særdeles smukt indrettet på en smagfuld måde, og ligger i smukke omgivelser (klitterne). Det er en stor oplevelse at være i naturen og i området, og var en stor sanseoplevelse. Vi kommer igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...