Skønt feriehus med sauna og spa tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Mågedalen 8, Houvig - Søg på husnr. J6399

Feriehuset danner de bedste rammer om en skøn ferie – ude såvel som inde. Den flotte lyse indretning får den gode feriestemning frem, så du føler dig afslappet og godt tilpas. Og ude på den åbne terrasse, kan du nyde det smukke kuperede landskab, der kendetegner området, Houvig.

Feriehus med sauna og spa for hele familien

Feriehuset er et flot murstenshus med stråtag, der selv udefra udstråler feriehygge og afslapning med et strejf af luksus. Og når du kommer ind i feriehuset, vil det kun blive bekræftet.

Det lyse og rummelige indretning giver en god og rolig atmosfære – den helt rigtige stemning til en afslappende ferie med familien. Her er der plads til at være sammen og nyde tiden med hinanden i nuet. Hyg Jer med fælles madlavning, sjove spil eller skønne gåture i området.

I feriehuset har du også både sauna og spa. Det indbyder ikke alene til selvforkælelse og ren afslapning med tændte stearinlys for de voksne. Men også til leg i de varme bobler for børnene.

Her er du tæt på den smukke natur og den gode sandstrand

Feriehuset har en god beliggenhed i Houvig. Det er et roligt område, der især kendetegnes ved det kuperede klitlandlandskab. Men det ligger tæt på Søndervig, der er en populær badeby, hvor du også finde gode spisesteder, spændende butikker og sjove aktiviteter – især i sommerhalvåret.

En ferie på Holmsland Klit er også en ferie med strandbesøg – uanset årstiden. En gåtur langs vandet er altid forfriskende og giver ny energi. Fra feriehuset har du kun en kort gåtur ned til stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...