Skønt feriehus med sauna og spa tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 8, Houvig

- Sommerhusnr.: J6399
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehuset danner de bedste rammer om en skøn ferie – ude såvel som inde. Den flotte lyse indretning får den gode feriestemning frem, så du føler dig afslappet og godt tilpas. Og ude på den åbne terrasse, kan du nyde det smukke kuperede landskab, der kendetegner området, Houvig. Feriehuset har plads til 6 personer. 

Feriehus med sauna og spa for hele familien

Feriehuset er et flot murstenshus med stråtag, der selv udefra udstråler feriehygge og afslapning med et strejf af luksus. Og når du kommer ind i feriehuset, vil det kun blive bekræftet.

Det lyse og rummelige indretning giver en god og rolig atmosfære – den helt rigtige stemning til en afslappende ferie med familien. Her er der plads til at være sammen og nyde tiden med hinanden i nuet. Hyg Jer med fælles madlavning, sjove spil eller skønne gåture i området.

I feriehuset har du også både sauna og spa. Det indbyder ikke alene til selvforkælelse og ren afslapning med tændte stearinlys for de voksne. Men også til leg i de varme bobler for børnene. Sommerhuset har 5 stjerner og det er ikke uden grund.  

2 badeværelser og en hems

Feriehuset har 3 soveværelser, hvor 2 er med dobbeltseng. Det sidste værelse er med enkeltmandssenge, hvilket er oplagt til familiens børn. Desuden er huset oplagt til 2 familier, da der er 2 badeværelser, så hver familie kan få sit eget – begge med gulvvarme. Derudover er feriehuset indbygget med en hems, som helt sikkert vil blive et hit for ungerne. 

Her er du tæt på den smukke natur og den gode sandstrand

Feriehuset har en god beliggenhed på Mågedalen 8 i Houvig. Det er et roligt område, der især kendetegnes ved det kuperede klitlandlandskab. Men det ligger tæt på Søndervig, der er en populær badeby, hvor du også finde gode spisesteder, spændende butikker og sjove aktiviteter – især i sommerhalvåret.

En ferie på Holmsland Klit er også en ferie med strandbesøg – uanset årstiden. En gåtur langs vandet er altid forfriskende og giver ny energi. Fra feriehuset har du kun en kort gåtur ned til stranden. Og når I kun har 500 meter til stranden er det ingen årsag. 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6399

D.
sagde , Hørsholm

Et dejligt hus med plads til to familier da man kan lukke af i midten og have et badeværelse hver. Det er udstyret med alt det man skal bruge, lyst og lækkert og en rigtig god følelse af et luksuriøst sommerhus. Er rigtigt dejligt sted at holde ferie.Skønne omgivelser og tæt på stranden

D.
sagde , Danmark

High standard, very welcoming house in a quiet location.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...