Et fredfyldt feriehus med overdækket terrasse og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Irisvej 21, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6010

Et hyggeligt og velholdt feriehus på Lodbjerg Hede med en fredfyldt beliggenhed ud til et fredet område. Der er en skøn overdækket terrasse, perfekt til lange grillaftener. Her er god plads til 8 personer, og den store plænegrund er perfekt til leg og boldspil.

Fredfyldt beliggenhed – her kan ferien nydes uforstyrret

Huset er et flot og rustikt bjælkehus, som fremstår indbydende og velholdt. Der er trævægge og trælofter overalt i huset og i køkken/alrummet er der loft til kip. Dette hus er perfekt til familien, som ønsker sig en fredfyldt ferie med god mulighed for at få batterierne ladet op. I dette område er der god plads mellem husene, og dette hus er placeret helt ud til et åbent landskab mod nord.

Nyd ferien udendørs på en overdækkede eller åbne terrasse

Der er gode muligheder for at nyde ferien på de forskellige terrasser i dette hus. Mod sydvest er der en helt åben terrasse, hvor der ofte kan findes læ. Mod vest er der en delvist overdækket terrasse, som også er delvist afskærmet. Her kan man grille om aftenen, mens børnene spiller fodbold på græsplænen lige ud for. Vesterhavet er kun 1700 meter fra huset, en kort køretur eller en frisk travetur.

Gode muligheder for golf og lystfiskeri i området

Er man golfspiller ligger der en god helårsgolfbane få kilometer fra feriehuset. Her er der 27 huller og gode træningsfaciliteter. For lystfiskere er der også mange muligheder. Der er flere Put & Take fiskesøer i området, ligesom mange lystfiskere kører til slusen i Hvide Sande. Har man cykler med er der også mange gode stier og veje til dette formål.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 2.275
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...