Flot stenhus beliggende på Lodberg Hede

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sivsangervej 2, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6571
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig flot og meget velholdt stenhus beliggende i det smukke hedeområde Lodberg Hede. Huset har en super god grund som indbyder til spil og leg. I området finder du både en udfordrende Golfbane og en stor Ørred Put-and-take sø.

Hyggelige Lodberg Hede

Et par kilometer øst for Søndervig ligger Lodberg Hede. Et smukt område som kendetegnes ved hede og skov. Her finder du bla. en 15.000 m2 stor ørredsø placeret smukt imellem hav og hede. Et dejligt område som indbyder til lange traveture eller tiden kan også bruges på den spændende og udfordrende golfbane.

Smagfuldt og velholdt stenhus

Et fantastisk skønt og meget velholdt stenhus med en flot og spændende indretning. Et hus man føler sig rigtig godt tilpas i. De 3 værelser er hyggelige og lyst indrettede. Der er 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med enkeltsenge. Et skønt badeværelse med spa og sauna. En spændende indrettet stue med højt til loftet med plads til hele familien. Køkkenet og spisestuen ligger i åben forbindelse med stuen og giver et helt fantastisk rum hvor brændeovnen er en rigtig hyggespreder. Selvfølgelig er der fladskærms TV og trådløs internet i dette dejlige hus.

Skøn afskærmet terrasse

Huset ligger på en flot grund med et flot kig udover området. Græsplænen indbyder til dage med leg og spil og terrassen er fuld udstyret med gode møbler og en grill til de lange sommer aftener. Læn dig tilbage og bare nyd din ferie, for rammerne er sat til en god og minderig ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6571

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war schön und insgesamt ok

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumiges Ferienhaus mit großem Wohnbereich. Schlafräume sind ausreichend mit genügend Stauraum.
Küchengeräte sind etwas in die Jahre gekommen (Kaffeemaschine, Wasserkocher, Toaster), aber funktionstüchtig

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferien Haus ist sehr modern und sehr schön eingerichtet. Die Küche hat alles was man benötigt und lässt keine Wünsche offen. Die Betten sind sehr bequem und Habenseite gute Größe. Das schöne ist das die Sauna in direkt im WC ist und man sich direkt abduschen kann, doch die Toilette ist sehr schlecht platziert so das man beim sitzen gegen denn Whirlpool kommt. Alles im allem ein sehr schönes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...