Hundevenligt sommerhus med sauna på Lodbjerg Hede

3.5
icon
icon
icon
icon

Irisvej 11, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6743
8 pers.
Antal personer
2100 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en ugeneret grøn plet på Lodbjerg Hede ligger dette fine sommerhus til 8 personer. Vil I gerne holde ferie i fred og ro, så er Irisvej 11 en helt ideel ferieadresse til jer. Den 2.300 kvadratmeter store grund er omkranset af høje træer, og det lyse og venlige indre byder blandt andet på en sauna og en brændeovn. Hundene er også hjerteligt velkomne! Der er desuden et elladestik, så I kan få ladet jeres bil op her. 

Lyst og venligt, sauna og dejligt udeareal med gynge og sandkasse

Sommerhuset på Lodbjerg Hede byder på 110 kvadratmeter og 8 sovepladser og er et ideelt valg til familien, der leder efter et hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser. Her vil I blive budt velkommen af en lys og venlig indretning med loft til kip og masser af vinduer, der inviterer solstrålerne indenfor.

Der er masser af muligheder for at slappe af og tanke nye kræfter på ferien. I saunaen kan I læne jer tilbage i varmen efter en forfriskende gåtur i hedelandskabet, og når mørket falder på, sørger brændeovnens knitrende flammer for både varme og feriestemning i verdensklasse. I stuen er der tilsluttet Smart TV, hvor der mulighed for at se Netflix.

Terrassen har både en afskærmet og helt overdækket del, hvor I altid kan finde ly og læ. De yngste familiemedlemmer er med sikkerhed godt underholdt i sandkassen, på vippen eller på gyngerne, og på den velholdte græsplæne er der god plads til at spille bold og lege med hundene. Fra garagen er der mulighed for at oplade elbilen (16A, 11 kW kabel).

Rolig beliggenhed og kort vej til diverse oplevelser og aktiviteter

Lodbjerg Hede er kendt for at være et fredfyldt og naturskønt ferieområde, og det store grundstykke på Irisvej er afskærmet af træer og buskads, så I helt ugeneret kan solbade og holde grillaftener i det fri.

Der er masser af oplevelser kort vej fra sommerhuset. På Lodbjerg Hede finder I for eksempel den idylliske fjordhavn Røjklit Havn, en fiskesø til glæde for familiens lystfiskere og en stor golfbane. Søndervigs ferieby er også altid et besøg værd, og ud over at handle ind kan I også spise is, bowle, spille tennis og besøge den skønne strand via den direkte strandopgang ved Badevej.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6743

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr schön. Auch wenn die letzte Renovierung etwaas länger zurück liegt, war alles in einem guten Zustand.
Für uns waren die Betten etwas zu weich, aber das ist Geschmackssache. Die Sauna haben wir nicht benutzt, da Aufgrund der Holztür man in dieser das Gefühl in einer Abstellkammer zu sein bekommen hat.
Die Lage ist super. Es ist ruhig und man ist geschützt vor den Blicken anderer. Die überdachte Terasse ist super. Egal, welches Wetter gerade ist, kann man sich hier aufhalten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wenn man keine hohen Ansprüche hat, ist das Haus schön, grad die räumliche Aufteilung für 2 Familien ist ideal, die Terrasse und auch der Garten, sind toll

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ruhig am Ende einer Sackgasse gelegen. Wir haben dort 14 erholsame Tage verbracht und würden das Haus auch wieder buchen.
et

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2011 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...