Firestjernet wellness-sommerhus i Lodbjerg Hede ved fiskesø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klevevej 41B, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1380
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om et sommerhusophold for 8 personer i det vestjyske, der er lidt ud over det sædvanlige? Så bør I tage et kig på det firestjernede wellness-sommerhus på Klevevej 41B i Lodbjerg Hede, der ligger direkte ud til en fiskesø. Her går alle drømme om et luksusophold i opfyldelse. For med dets smagfulde indretning, sauna, spa og enestående udsigt, vil I formentlig aldrig have lyst til at vende tilbage til hverdagen igen.

Smagfuld og stilren indretning i tidens ånd

Synet, der møder jer, når I træder ind ad døren på Klevevej 41B, er som taget ud af et nutidigt boligmagasin, og huset emmer af en gennemgående smagfuld æstetisk sans. Atmosfæren er lys og indbydende, og de store vinduespartier trækker øjeblikkeligt en i retningen mod udsigten over søen.
 
Alt i huset har karakter af god smag og udsøgt kvalitet. Men det er ikke kun en fryd for øjet. Også for sjælen. For pulsen falder naturligt et par slag, når I slår jer ned i de behagelige møbler og nyder det smukke vue ud over vandet og klitterne, der strækker sig langs Søndervig strand i syd og til op forbi Houvig i nord.
 
Der er plads til alle familiens medlemmer i den rummelige sofa. Og hvis I for en stund vil fjerne blikket fra udsigten, kan I i stedet nyde at sidde i den komfortable sofa med en god bog, zappe lidt tv på fladskærmen eller samle et puslespil på sofabordet.

Lækre indbydende værelser og en wellnessafdeling med sauna og spa

Sommerhuset byder på 3 gode værelser med dobbeltseng samt 1 værelse med sovesofa. Derudover har huset 2 skønne badeværelser med bruseniche og gulvvarme. I skal derfor ikke bekymre jer om kø til toilettet om morgenen. Det ene badeværelse har tilmed en wellnessafdeling med både spabad og sauna. Et indslag, der helt sikkert vil vække begejstring hos alle i familien og blive en del af jeres rutiner under opholdet.

Oplev naturen, fisk i Put and Take-søen eller slå et slag golf

Området omkring Lodbjerg Hede er kendt for sit gode stisystem, der er ideelt til både vandreture eller en rask tur på mountainbike. Her kan I opleve det lokale flora og fauna på nærmeste hold. Selvom I har vand lige uden for døren, bør I benytte jer af, at der kun er 1100 meter til den nærmeste strand, hvor I kan bade og slikke sol.
 
Er I til udendørsaktiviteter med mere krudt i, kan det også ske i umiddelbar nærhed af beliggenheden på Klevevej. Er du i stødet til at til at gå et par runder golf, kan det ske på den nærliggende golfbane. Er du omvendt mere til en omgang afslappende fiskeri, kan du smide madding ud i Put and Take-søen.
 
Som en ekstra bonus får I sammen med nøglerne til jeres sommerhus en gratis Key2Activity-adgang, der kan benyttes i Beach Bowl i Søndervig. Med dette kort kan I gratis forlyste jer med aktiviteter som bowling, minigolf og fitness under hele jeres ferieophold.

Det siger vores gæster om sommerhuset KW1380

D.
sagde , Danmark

Fantastisk godt indrettet. Let at rengøre. Nyt hus med alle de ting man kan ønske.Fantastisk beliggenhed og udsigt til sø

D.
sagde , Danmark

Super feriehus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...