Hyggeligt feriehus i bondegårdsstil med poolbillard & udesauna

3
icon
icon
icon

Stadiløvej 12, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1382
8 pers.
Antal personer
3450 m.
Nærmeste strand
8350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et feriested på  158 m²  med plads til 8 personer, aktivitetsrum, egen legeplads og stort udenoms areal.

Huset er løbende blevet renoveret og hyggeligt indrettet, inventar og faciliteter i topklasse! Atmosfæren i huset er delvist i typisk romantisk bondegårdsstil med sans for detaljer og komfort. Stor lys opholdsstue med spisebord og poolbillard, udgang til den syd- østvendte terrasse og store græsplæne som omgiver huset. Flot og veludstyret køkkenafdeling, med bl.a. køleskab med 80 liter fryser, opvaskemaskine og mikroovn. Lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

På første etage er der en særdeles flot stue med frithængende bjælker, gode møbler, fladskærms TV, 3 gode lyse soveværelser. Fra første etage er der en fantastisk udsigt ud over den omgivende natur.

Udearelaerne er noget helt for sig selv! Udesaunaen er helt klart et highlight – panoramaudsigt! Huset ligger ugenert og omgivet af marker. Feriestedet ligger ca. 7 km. nordøst fra Søndervig.

Stue: Lyst og smagfuldt indrettet med gode møbler, godt lysindfald fra det store vinduesparti mod syd, TV, radio og CD.
Køkken: Køleskab med fryser på 80 liter, opvaskemaskine og mikroovn.
Bad: Pænt og funktionelt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 
Udendøres: Stor grund med græsplæne, boldbane, legeplads, sandkasse og bålplads. Udesauna. Udekøkken. Syd- østvendt terrasse.
Øvrige: Poolbord, 1 barneseng og 2 barnestole .Soverum:4
Bolig-/Grundareal:158 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1934

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...