Hyggeligt murstensferiehus med poolbillard & udesauna

3
icon
icon
icon

Stadiløvej 12, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1382
8 pers.
Antal personer
3450 m.
Nærmeste strand
8350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke feriehus, der ligger mellem Stadilfjord og Vest Stadilfjord, er beliggende mellem enge og marker og tilbyder plads til op til 8 personer på i alt 158 m². Hvis I godt kan lide et hus med masser af plads samt kan lide at bo på landet, så vil I føle jer hjemme her på Stadiløvej 12.
Ejendommen, der hører til sommerhuset, har over 5000 m² – en tilsyneladende uendelig mængde plads til at tilbringe tid udendørs. Her kan jeres børn og I selv slå jer løs i timevis. Ved huset er der også en legeplads til de små med både gynge, sandkasse, legehus og rutsjebane, hvilket helt sikkert falder i god smag hos de mindste.

Hyggelig landhusstil kombineret med smagfuld og komfortabel indretning

Det velholdte røde murstenshus, som blev delvist renoveret i 2022, ligger midt på landet og alligevel tæt på vestkysten. En af Danmarks smukkeste strande, en bager og andre indkøbsmuligheder ligger kun 10 minutter væk. For en familie, der længes efter fred og plads eller gerne vil prøve at bo på landet, er dette det ideelle udgangspunkt.

Huset byder på både vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og varmepumpe. Værelserne er fordelt på 2 etager, med køkken, badeværelse med gulvvarme og 1 soveværelse, en stue og spiseplads med inkluderet aktivitetsområde i husets stueplan. Det er altså muligt med en omgang billard inden middagen serveres.
Ovenpå er der yderligere 3 soveværelser og endnu et opholdsrumsområde med smart-tv. Her er der plads til at læse en bog eller spille kortspil. Tag et kig ud af vinduet – I har panoramaudsigt hele vejen til klitterne! Når solen går ned om aftenen, lyser rummene op i flotte farver. Et smukt udendørs område med legeplads, udendørs køkken, pejs & udendørs sauna har I også til rådighed.

Feriehus med stor udendørs legeplads og åben terrasse

Ejendommen er på 5000 m² – masser af plads til at slå sig løs! Lige foran huset er der en legeplads med rutsjebane, gynge, legehus og sandkasse. Her kan de små holde sig beskæftiget, mens I altid kan kigge ud af køkkenvinduet.
Den store græsplæne med fodboldmål og en volleyballbane er delvist omgivet af træer og buske. Der er masser af plads til at dyrke sport. Fodbold, volleyball eller måske badminton? Du bestemmer selv! Rundt om huset kan I gøre det behageligt på terrassemøblerne og blot vandre med solen. Højdepunktet er den udendørs sauna med panoramavindue – mod vest, hvor I kan opleve vidunderlige solnedgange og samtidig slappe af i varmen.

Til opbevaring af jeres cykler er der et opbevaringsrum, hvor I også finder en grill, parasol og liggestole. Det omkringliggende område er ideelt til cykelture og afslappede gåture. Lige ved siden af feriehuset er der en sti mellem markerne, som er perfekt til en gåtur. Derudover ligger stranden og Vesterhavet ca. 10 minutter væk i bil og er selvfølgelig altid en tur værd! I kan finde indkøbsmuligheder i Søndervig, men også i Kloster eller Ringkøbing.

*Der er en tilstødende bygning på ejendommen, som delvist bruges privat, men som ikke påvirker jer på nogen måde.

Det siger vores gæster om sommerhuset KW1382

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren 1 Woche in dem Haus mit 2 Familien und haben uns ganz wohl gefühlt.
Die Kinder haben viel Freude am Außenbereich gehabt und auch innen durch den Kicker und Billardtisch.
Aber leider hat das Haus nur unten 1 Badezimmer und leider keinen Kamin.
Aber ansonsten alles was man brauch um sich wohl zu fühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Umgebung ist ländlich und ruhig. Das Haus ist umgeben von Feldern und steht allein. Sondervig ist der nächstgelegene Ort und hat alles zu bieten, was man sich so wünscht: einen wunderschönen Strand, Einkaufsmöglichkeiten, Spielplatz, Restaurants und Cafés, ein neues, riesiges Schwimmbad uvm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus mit ländlichem Charme steht mitten in der flachen Landschaft Dänemarks. Umgeben von Feldern ist es sehr ruhig und naturnah gelegen. Tierbeobachtungen von Rehen, Fasanen, Hasen und Greifvögeln sind täglich möglich. Der große Garten bittet viel Platz für Outdoorspiele und Outdooraktivitäten.
Liegen und Stühle sind in großer Zahl vorhanden.
Die Zimmer sind für dänische Verhältnisse groß. Die große Küche ist sehr gut mit ausgerüstet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:158 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1934

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...