Stort og handicapvenligt aktivitetssommerhus

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesthavnen 23, Thorsminde

- Sommerhusnr.: L6259
28 pers.
Antal personer
20 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus på 435 m2 har plads til hele 28 personer og er meget handicapvenligt. Det er derfor oplagt, hvis I er flere familier, som ønsker at holde ferie sammen, eller måske er I en forening som skal samles. I dette sommerhus kan I medbringe op til 3 hunde. Feriehuset er renoveret i 2021 og er beliggende på Vesthavnen 23, i den idylliske fiskerby Thorsminde, kun 20 meter fra havnen og med stranden som jeres nærmeste nabo. Sommerhuset ligger kun 200 meter fra nærmeste indkøb, hvilket gør det dejligt nemt at handle ind. Dette aktivitetssommerhus byder på billard, bordtennis,dart og bordfodbold. Afslappende udespa samt udesauna og en fantastisk udsigt over havnen i Thorsminde.

Aktivitetssommerhus i Thorsminde med billard, dart, bordtennis og bordfodbold

Et af sommerhusets absolutte favoritspots, er det store fælles aktivitetsrum med dart, billardbord, bordtennis og bordfodbold. Her kan I lave en feriedyst på tværs af alder og evner. Der er et stort sofaområde, hvor i kan spille brætspil eller holde en filmaften ved brug af feriehusets trådløse internet. De 28 sovepladser er fordelt på 14 soverum, hvor de 6 af værelserne er med behagelige dobbeltsenge, 4 værelser er med enkelt senge og de sidste sovepladser er køjesenge, som specielt børnene vil elske. I alle værelser er der behagelige gulvtæpper og gulvvarme. De fleste værelser har eget tv.

Feriehuset har 8 badeværelser og to gæstetoiletter, alle med behagelig gulvvarme, til de lidt koldere efterårsmorgener. I sommerhuset forefindes endvidere vaskemaskine, tørretumbler, 3 opvaskemaskiner og mikroovn, hvilket betyder at I kan bruge jeres ferie på at slappe af og lade maskinerne klare det praktiske arbejde.

Lukket terrasse med udespa og udesauna

Feriehuset ligger på en indhegnet grund og terrassen er både afskærmet og lukket. Den lukkede terrasse er super til husets mindste eller de firbenede, her kan I alle nyde den smukke udsigt til havnen. På terrassen er der havemøbler, liggestole og en stor grill til jeres rådighed, så måske I skal afsted med fiskestangen og selv fange aftensmaden til grillen? Fisken kan nemt renses i det super fine udekøkken mens kullene på grillen bliver klar. 

Efter at have tilbragt dagen på stranden, kan I slutte af med en forfriskende tur i udespaen og nyde udsigten over havnen. I kan også vælge at afslutte en dejlig dag med at smutte i udesaunaen efterfulgt af det kolde gys fra udebruseren. Tæt på feriehuset er der også gynger og en sandkasse til rådighed, så her er et væld af muligheder for både store og små.

Dejligt roligt område med masser af oplevelser

Hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde, en lille hyggelig fiskerby med ca. 350 indbyggere. Byen er desuden anerkendt som surf destination. På den østlige side finder I Nissum Fjord, som er et godt sted at kitesurfe, sejle i kano eller kajak.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6259

D.
sagde , Danmark

Feriehuset var rigtig godt, dejligt med toilet og bad til alle værelser

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus til mange mennesker

D.
sagde , Danmark

Det er en rigtig dejlig sommerhus og dejlig beliggenhed og dejlig med de mange bade værelser

Se flere anmeldelser


Soverum:14
Bolig-/Grundareal:435 / 900
Renoveret / Byggeår:2021 / 2013

Køkken:

Køleskab, fryser (300 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

8 badeværelser (Gulvvarme), 2 gæstetoiletter (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 6 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...