Charmerende sommerhus med wellness, aktivitetsrum og flot udsigt

4
icon
icon
icon
icon

Husby Klitvej 8, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6764
10 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Denne enestående og charmerende gamle klitgård er oprindeligt fra 1877, men nænsomt gennemrenoveret i 2016, med stor respekt for husets historie. Digegaarden, som er navnet på denne velbevarede klitgård, ligger på en kæmpestor grund i Vedersø Klit med det flotteste ”view” ud over engene ved Vest Stadil Fjord og dejligt i læ for vestvinden. Sommerhusets indretning byder på noget for enhver smag med spabad, sauna og aktivitetsrum med billardbord. Hvis I kommer med elbil, kan I også oplade den ved sommerhuset. 

Flot indretning i lys skandinavisk stil med spa og sauna

Sommerhuset på Husby Klitvej 8 rummer plads til hele 10 personer og er et oplagt valg til en storslået ferie for flere familier eller en venneflok.

Der er en hel speciel charme ved dette feriehus, hvor det flotte, lyse køkken-alrum med alle vigtige hvidevarer er et af feriehusets store opholdsrum med plads til alle. De 2 mindre, meget hyggelige stuer med en luft til luft varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Sommerhuset er indrettet med 5 soverum og en ekstra hems med dobbeltseng. Der er 2 badeværelser; det ene er med et ”rigtigt” badekar, og det andet er et større badeværelse, med spa og sauna (ny, hurtigt opvarmende saunaovn), som indbyder til afslappende wellness efter en lang dag i den vestjyske natur.

Der er 3 energivenlige varmepumper i ferieboligen, og alle lamper er udstyret med LED-pærer.

Aktivitetsrum med billard – TV-stue med storslået udsigt over fjorden

Den store TV-stue har en storslået udsigt over Vest Stadil Fjord, hvor man kan følge med i naturens gang – og ofte se dyrene helt tæt på.

Et stort aktivitetsrum med billard, TV og hyggehjørne sørger for underholdningen for alle – børn som voksne – også på regnvejrsdage. I aktivitetsrummet er der delvis åbent helt op i kip, hvilket giver et dejligt stort rum. Her er også husets hems med 2 sovepladser. Et perfekt rum for hele familien – eller til familiens unge.

Begge sommerhusets TV’er er udstyret med Chromecast, så I kan streame alle jeres yndlingsfilm på ferien. Overalt er der synlige bjælker og lyse lofter, ligesom der overalt er flotte trælaminat-gulve eller klinker.

Kæmpe grund og terrasse-hygge med betagende udsigt og gode lækroge

Vågn op med solen og indtag morgenmaden på terrasserne mod øst. Med hyggelige terrasser hele vejen rundt om klitgården har I rig mulighed for at nyde solens stråler og den betagende udsigt til naturen på den mere end 8.000 kvadratmeter store grund. De afskærmede terrasser er med til at forlænge ”ude-tiden”, og der er masser af gode lækroge omkring sommerhuset. Der er også en basketballkurv udenfor, så børnene er godt underholdt, mens I slapper af i solen med en god bog.

Med kun 10 minutters gang til Vesterhavet, er der altid mulighed for frisk luft og lange spadsereture i det skønne klitlandskab. Området er kendetegnet ved skøn natur med masser af fugleliv, samtidigt er byer som Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing kun ca. 10-20 minutters kørsel væk. 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6764

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus,top alleinlage

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggelig

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumig, für größere Familien sehr geeignet. Einrichtung einfach,aber zweckmäßig.
Etwas abseits und daher ruhig gelegen. Die in der Nähe verlaufende Straße macht sich (zumindest im Winter) kaum bemerkbar.
Versorgungsmöglichkeiten im Winter etwas weiter entfernt. Stromkosten für eine Woche im Winter sehr hoch, auch ohne Benutzung der Sauna.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:275 / 8.325
Renoveret / Byggeår:2016 / 1877

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...