Sommerhus med sauna og spa til 6 personer i Vester Husby

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 86, Vester Husby

- Sommerhusnr.: LL1011

Ønsker I en afslappende ferie lidt længere væk fra trængsel og travlhed og alligevel tæt på stranden og havet? Så kig nærmere på dette smukke stråtagshus ved Vester Mosevej 86 i Vester Husby. På en stor grund på over 5000 kvadratmeter har du og dine børn masser af plads til at slappe af på terrassen og spille kongespil eller fodbold på græsplænen.

Smagfuld indretning og veludstyret med brændeovn

Dette i 2020 renoverede og moderniserede sommerhus er med sin veludstyrede indretning et godt valg til en familie med op til 6 personer. Her kan I virkelig komme til ro og nyde alt hvad den vestjyske natur har at byde på. Efter en lang dag er der ikke noget bedre end at tænde op for brændeovnen og nyde de knitrende flammer.

De mange vinduer i huset givet et stort naturligt lysindfald. Husets hjerte er det åbne opholdsrum. Her er plads til, at alle kan samles om forskellige aktiviteter. Feriekokkene kan slå sig løs i det veludstyrede køkken, mens der spilles 500 ved spisebordet og læses en god bog i sofaen. Opvasken klares af opvaskemaskinen, så her er rig mulighed for, at alle kan nyde ferien og komme helt ned i gear.

3 soveværelser – 1 badeværelse – 1 gæstetoilet

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt over 3 gode soveværelser. Det ene er udstyret med dobbeltseng og de andre 2 med enkeltsenge. Badeværelset har gulvvarme, sauna og en hjørnespa. Også en kombimaskine til at ordne vasketøjet er der tænkt på.

De, der længes efter at koble helt fra og genoplade batterierne vil nyde en ferie i dette velindrettede hus, hvor der har været fokus på hygge og kvalitet hele vejen igennem.

Stor, sydvendt terrasse med god plads

Den brolagte og åbne terrasse vender mod syd og sikrer altid et godt sted i solen. Selve den store grund er omgivet af buske og træer, så der også er gode muligheder for at finde læ og sol samtidigt! Terrassen er ligesom huset veludstyret med gode havemøbler, parasol og grill.

Mens børnene boltrer sig på græsset og kommer af med dagens sidste energi, kan I tænde op i grillen og slutte dagen af på bedste sommerhusmanér.

Vester Husby – naturskøn med indkøbsmuligheder og udflugtsmål i nærheden

Selvom I bor midt i naturen, er der stadig indkøbsmuligheder og forskellige udflugtsmål i nærheden. I finder en købmand både i Vedersø Klit og en dagli’ Brugsen i Sdr. Nissum lidt længere nordpå.

Når I er på vej nordpå, er både Fjand Gårdbutik og den lille fiskerby Thorsminde oplagte steder. I Gårdbutikken er der både en stor lade med al slags brugskunst og delikatesser og en café med galleri. Thorsminde er stedet I skal være, for at købe friskfanget fisk til frokosten eller aftensmaden. Er I mere eventyrlystne, kan I også selv prøve at fange en sild fra byens sluse.

En lidt længere køretur bringer jer til købstaden Holstebro. Is kulturelt interesserede mennesker kan beundre spændende skulpturer her, men shopping glæden forsømmes bestemt heller ikke her.
En gåtur gennem klitområdet fører jeg til den kilometerlange sandstrand. Udforsk de smukke omgivelser og nyd roen ved vandet, med kun brændingen og mågerne i baggrunden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 5.371
Renoveret / Byggeår:2020 / 2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...