Sommerhus med sauna og spa til 6 personer i Vester Husby

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 86, Husby

- Sommerhusnr.: LL1011
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I en afslappende ferie lidt længere væk fra trængsel og travlhed og alligevel tæt på stranden og havet? Så kig nærmere på dette smukke stråtagshus ved Vester Mosevej 86 i Vester Husby. På en stor grund på over 5000 kvadratmeter har du og dine børn masser af plads til at slappe af på terrassen og spille kongespil eller fodbold på græsplænen. Der er desuden installeret et ladestik til elbilen, så I kan få den opladt på ferien. 

Smagfuld indretning og veludstyret med brændeovn

Dette i 2022 renoverede og moderniserede sommerhus er med sin veludstyrede indretning et godt valg til en familie med op til 6 personer. Her kan I virkelig komme til ro og nyde alt, hvad den vestjyske natur har at byde på. Efter en lang dag er der ikke noget bedre end at tænde op for brændeovnen og nyde de knitrende flammer.

De mange vinduer i sommerhuset givet et stort naturligt lysindfald. Feriehusets hjerte er det åbne opholdsrum. Her er plads til, at alle kan samles om forskellige aktiviteter. Feriekokkene kan slå sig løs i det veludstyrede køkken, mens der spilles 500 ved spisebordet og læses en god bog i sofaen. Opvasken klares af opvaskemaskinen, så her er rig mulighed for, at alle kan nyde ferien og komme helt ned i gear.

3 soveværelser – 1 badeværelse – 1 gæstetoilet

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt over 3 gode soveværelser. Det ene er udstyret med dobbeltseng og de andre 2 med enkeltsenge. Badeværelset har gulvvarme, sauna og en hjørnespa. På gæstetoilettet finder I en vaskemaskine og i skuret finder i tørretumbleren.

De, der længes efter at koble helt fra og genoplade batterierne vil nyde en ferie i dette velindrettede hus, hvor der har været fokus på hygge og kvalitet hele vejen igennem.

Stor, sydvendt terrasse med god plads

Den brolagte og åbne terrasse vender mod syd og sikrer altid et godt sted i solen. Selve den store grund er omgivet af buske og træer, så der også er gode muligheder for at finde læ og sol samtidigt! Terrassen er ligesom sommerhuset veludstyret med gode havemøbler, parasol og grill.

Mens børnene boltrer sig på græsset og kommer af med dagens sidste energi, kan I tænde op i grillen og slutte dagen af på bedste sommerhusmanér.

Vester Husby – naturskøn med indkøbsmuligheder og udflugtsmål i nærheden

Selvom I bor midt i naturen, er der stadig indkøbsmuligheder og forskellige udflugtsmål i nærheden. I finder en købmand både i Vedersø Klit og en dagli’ Brugsen i Sdr. Nissum lidt længere nordpå.

Når I er på vej nordpå, er både Fjand Gårdbutik og den lille fiskerby Thorsminde oplagte steder. I Gårdbutikken er der både en stor lade med al slags brugskunst og delikatesser og en café med galleri. Thorsminde er stedet I skal være, for at købe friskfanget fisk til frokosten eller aftensmaden. Er I mere eventyrlystne, kan I også selv prøve at fange en sild fra byens sluse.

En lidt længere køretur bringer jer til købstaden Holstebro. De kulturelt interesserede mennesker kan beundre spændende skulpturer her, men shopping glæden forsømmes bestemt heller ikke her.
En gåtur gennem klitområdet fører jer til den kilometerlange sandstrand. Udforsk de smukke omgivelser og nyd roen ved vandet, med kun brændingen og mågerne i baggrunden.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1011

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Haus, in dem man sich sofort wohlfühlen. Sehr gut ausgestattet! Schön ruhig gelegen, Erholung garantiert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine Wochen in einem schönen Ferienhaus verbracht und waren sehr zufrieden. Das Haus ist zeitgemäß, geräumig und gemütlich eingerichtet. Es hatte einen großen Garten und Terrasse. Das Haus ist nicht weit von der Hauptstraße (181) entfernt, wahrnehmen/hören tut man die Fahrzeuge aber kaum.
Den Strand erreicht man wie in der Hausbeschreibung geschrieben nach einem kleinen Fußmarsch oder wenn es schneller gehen soll mit Fahrrad.

DK
D.
sagde , Danmark

Et rigtigt lækkert sommerhus til to pensionister som os. VI har aldrig hørt så meget fuglesang kl. 3,30 om morgenen, som fra sommerhuset.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 5.371
Renoveret / Byggeår:2022 / 2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...