Firestjernet sommerhus med spa, sauna og pool i Vedersø

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 17, Husby

- Sommerhusnr.: LL1094
12 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en dejlig ferie i det vestjyske klitlandskab sammen med den store familie eller vennerne, så er dette 4-stjernede sommerhus på Bækbyvej 17 i Vester Husby bestemt værd at se nærmere på! Feriehuset har plads til hele 12 personer og byder desuden på både spa, sauna og pool. Hunde er desuden også meget velkomne her!

Renoveret i 2021 med god indretning og brændeovn

Dette skønne firestjernede feriehus på Bækbyvej 17 i Vedersø har både spa, sauna og pool, og sommerhuset blev renoveret i 2021. Sommerhuset fremstår med en lys og venlig indretning og indeholder alle moderne bekvemmeligheder, der gør en ferie lettere, såsom vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og fladskærms-tv med parabol. Derudover er der en gamerhule med LED-lys og spil, bla. wii og playtstation. Feriehuset har 12 sengepladser fordelt på 6 soverum, heraf 4 rum med dobbeltsenge og 2 rum med 2 enkeltsenge.

Den store brændeovn i midten af stuen indbyder til afslapning og mange timers hygge foran de gnistrende flammer, som også kan ses fra det åbne køkken. I vil uden tvivl komme til at tilbringe mange hyggestunder her. Det store glasparti mellem stue og poolrum gør det muligt at holde øje med de yngste, der bader. Grundet varmepumperne der befinder sig i feriehuset er energiforburget lavere end normalt.

Luksusferie ved vandet med sauna, spa og pool

Feriehuset har hele 3 badeværelser, og poolen har svømmetræner samt rutsjebane. Den store poolafdeling rummer desuden spa og en sauna til at fuldende wellness-oplevelsen på ferien. Feriehuset ligger på en 5500m2 stor grund, ikke langt fra det brusende Vesterhav med de brede, hvide sandstrande og en hyggelig badesø. Der er 2 terrasser, så der er mulighed for at nyde solen hele dagen.

Den afskærmede store terrasse har udgang fra både stue og poolrum. Her er god spiseplads til alle måltider; tæt på gynger og sandkasse. Den nye åbne terrasse indbyder til afslapning i liggestole og loungemøbler, hvor I kan nyde en god kop kaffe eller et glas køligt vin, mens der spilles beachvolley, fodbold eller hoppes i trampolin.

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

Beliggenheden på Bækbyvej 17 er et godt udgangspunkt for udflugter. Ikke langt herfra finder I badebyen Søndervig, der er centrum for en lang række aktiviteter for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og lækre is. Fritidscentret Beach Bowl tilbyder forskellige aktiviteter, blandt andet bowling, segway, minigolf og fitness. I kan også tage et smut ind til den gamle købstad Ringkøbing, som ligger ved Ringkøbing Fjord, hvor der er rig mulighed for gåture, mens I betragter de mange kitesurfere på fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1094

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in einem guten Zustand.

DK
D.
sagde , Danmark

God indretning og fin størrelse på køkken/alrum

DK
D.
sagde , Danmark

I det stor hele er huset rigtig fin

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.575
Renoveret / Byggeår:2021 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...