Firestjernet sommerhus med spa, sauna og pool i Vedersø

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 17, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1094
12 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en dejlig ferie i det vestjyske klitlandskab sammen med den store familie eller vennerne, så er dette 4-stjernede sommerhus på Bækbyvej 17 i Vester Husby bestemt værd at se nærmere på! Feriehuset har plads til hele 12 personer og byder desuden på både spa, sauna og pool. Hunde er desuden også meget velkomne her!

Renoveret i 2021 med god indretning og brændeovn

Dette skønne firestjernede feriehus på Bækbyvej 17 i Vedersø har både spa, sauna og pool, og sommerhuset blev renoveret i 2021. Sommerhuset fremstår med en lys og venlig indretning og indeholder alle moderne bekvemmeligheder, der gør en ferie lettere, såsom vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og fladskærms-tv med parabol. Derudover er der en gamerhule med LED-lys og spil. Feriehuset har 12 sengepladser fordelt på 6 soverum, heraf 4 rum med dobbeltsenge og 2 rum med 2 enkeltsenge.

Den store brændeovn i midten af stuen indbyder til afslapning og mange timers hygge foran de gnistrende flammer, som også kan ses fra det åbne køkken. I vil uden tvivl komme til at tilbringe mange hyggestunder her. Det store glasparti mellem stue og poolrum gør det muligt at holde øje med de yngste, der bader. Grundet varmepumperne der befinder sig i feriehuset er energiforburget lavere end normalt.

Luksusferie ved vandet med sauna, spa og pool

Feriehuset har hele 3 badeværelser, og poolen har svømmetræner samt rutsjebane. Den store poolafdeling rummer desuden spa og en sauna til at fuldende wellness-oplevelsen på ferien. Feriehuset ligger på en 5500m2 stor grund, ikke langt fra det brusende Vesterhav med de brede, hvide sandstrande og en hyggelig badesø. Der er 2 terrasser, så der er mulighed for at nyde solen hele dagen.

Den afskærmede store terrasse har udgang fra både stue og poolrum. Her er god spiseplads til alle måltider; tæt på gynger og sandkasse. Den nye åbne terrasse indbyder til afslapning i liggestole og loungemøbler, hvor I kan nyde en god kop kaffe eller et glas køligt vin, mens der spilles beachvolley, fodbold eller hoppes i trampolin.

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

Beliggenheden på Bækbyvej 17 er et godt udgangspunkt for udflugter. Ikke langt herfra finder I badebyen Søndervig, der er centrum for en lang række aktiviteter for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og lækre is. Fritidscentret Beach Bowl tilbyder forskellige aktiviteter, blandt andet bowling, segway, minigolf og fitness. I kan også tage et smut ind til den gamle købstad Ringkøbing, som ligger ved Ringkøbing Fjord, hvor der er rig mulighed for gåture, mens I betragter de mange kitesurfere på fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1094

D.
sagde , Danmark

Dejlig hyggelig hus med god fordeling af rummene og flere aktiviteter i haven.
Gode senge…

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med god pool. Der er desværre lidt langt til indkøb og strand. Men dejligt område med mulighed for gode strandture. Skønt at der må være hunde i huset.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.575
Renoveret / Byggeår:2021 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...