Overvejer du at købe
et sommerhus?

Så er Jyllands vestkyst et rigtig godt valg.
Tag eventuelt en snak med os, inden du beslutter dig.

Som den førende feriehusudlejer kender vi området,
feriehusene og gæsternes præferencer.

Vi lytter til dig

Når jeg møder vores nye husejere første gang, kan jeg godt mærke, at det er en stor beslutning for dem at udleje deres feriehus. Og det forstår jeg godt.

Derfor er det vigtigt, at vi kan sætte os ned sammen og få vendt de spørgsmål, som naturligt opstår i forbindelse med udlejningen.

Ejerrådgiver Poul

»Min erfaring er, at der sjældent er en forventning, som vi ikke kan indfri. Det er bare et spørgsmål om at lytte til den enkelte ejers behov og ønsker, så finder vi den optimale konstellation for et godt samarbejde.«

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver
Tlf.: 69 15 96 41
E-mail: [email protected]


Professionel og gratis rådgivning før du køber sommerhus

Når du investerer i et sommerhus med udlejning for øje, er det vigtigt, at du sikrer dig, at huset lever op til feriegæsterne krav og ønsker. Derfor er det altid en god idé at rådføre sig med en udlejer, inden købskontrakten underskrives.

Esmark er den største lokale sommerhusudlejer på Jyllands vestkyst, og vi rådgiver dig gerne gratis om blandt andet:

  • Beliggenhed og hustype
  • Udlejningspotentiale og forventet årlig lejeindtægt
  • Husets størrelse og rumfordeling
  • Eventuelle forbedringer som f.eks.
    lukket terrasse, laminatgulve, nye farver osv.
  • Indretning og møblering
Prefessionel og gratis rådgivning før du køber

Få en ærlig lejevurdering før du går i banken

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus på den jyske vestkyst og giver dig gerne en gratis og helt uforpligtende udlejningsvurdering, inden du går i banken.

Hos Esmark stræber vi altid efter at give dig det mest realistiske bud på sommerhusets udlejningspotentiale, så du ved, hvad du kan regne med!

Ring til os med det samme på telefon 69 15 96 11 eller bestil din gratis udlejningsvurdering online.

chevron-down

Kan det betale sig at købe et sommerhus til udlejning?

Det kan være meget fornuftigt at investere i et sommerhus med henblik på udlejning – især hvis du udlejer det igennem et bureau. Det er blevet endnu mere populært at tage i sommerhus, hvilket også har resulteret i en stigende efterspørgsel efter sommerhuse til leje. Ligeledes er udlejningsperioden blevet udvidet, og loftet for den mulige skattefri indkomst på udlejning via bureau er blevet løftet.

chevron-down

Er det nemt at udleje et sommerhus?

Med Esmark er det nemt at udleje dit sommerhus. Uanset om du tidligere har udlejet dit sommerhus, eller om det er førstegangsudlejer tager vi godt hånd om dine interesser og tilbyder gratis rådgivning. Vi hjælper dig at finde glade feriegæster, der ønsker at holde ferie i dit sommerhus. Du bestemmer helt selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit sommerhus. Det er blot nogle af de mange fordele, du får gennem Esmark Feriehusudlejning.

chevron-down

Hvilke fordele tilbyder Esmark, når man skal købe sommerhus?

Hos Esmark får du flere gode fordele, når du ønsker at købe sommerhus med henblik på hel eller delvis udlejning. Vi står klar til at hjælpe dig allerede inden køb og kan tilbyde professionel rådgivning med et indgående kendskab til både området, feriehusene og ikke mindst feriegæsterne. Her kan du også få en indledende lejevurdering i forhold til sommerhusets udlejningspotentiale. Alt er naturligvis helt gratis og uforpligtende.


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2000

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...