Velholdt sommerhus med carport og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Kirksvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2800
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Pænt og velholdt sommerhus beliggende på en naturgrund i Bjerregård tæt på købmanden, hvor man hver dag kan hente friskbagt brød. Huset er pænt møbleret med komfortable møbler. Fra stuen er der udgang til en dejlig lukket og delvist overdækket sydvendt terrasse. Bilen kan her sove trygt under carporten.

Praktisk indretning og hyggelige stunder

Dette 72 m2 store sommerhus er det perfekte hjem for familien eller venneparret, der gerne vil holde ferie i naturskønne omgivelser og nær Vesterhavet. Her er plads til seks feriegæster samt en hund. Feriehuset byder bl.a. på tre gode soverum, hvoraf alle har dobbeltseng. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser tæerne om morgenen – herinde venter saunaen også på jer. Tænd op i saunaen og få musklerne til at slappe af efter en lang gåtur ved stranden.

Hjerterummet er uden tvivl alrummet, hvor stue og køkken forenes. Her er plads til hele familien og kombineret med de lyse trælofter til kip og de lyse vægge skabes en lys og venlig atmosfære. Det veludstyrede køkken har mange af hverdagens bekvemmelige som mikroovn, opvaskemaskine og en stor fryser på 90L.  Her kan I sammen tilberede de lækreste måltider, som I efterfølgende kan nyde omkring spisebordet. Efterfulgt af en lækker middag, står den på sofahygge. Sæt jer godt til rette i den behagelige sofa med en god bog eller fælles om et brætspil. På de køligere aftner inviterer sofaen til filmhygge, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Fra stuen har I adgang til terrassen mod syd. Desuden byder sommerhuset på gratis internet, vaskemaskine samt tørretumbler – superpraktisk og fleksibelt, hvis man har småbørn.

Bekymringsfrit med lukket terrasse og dejlig naturgrund

Til sommerhuset hører to terrasser. Den store terrasse mod syd er lukket og strækker sig nogle meter om huset mod vest. Mod syd er den delvist overdækket og derfor særdeles velegnet til grillaftener i de lune måneder. Her kan børnene og hunden trygt bevæge sit frit uden bekymringer. Mod nord, mellem indgangspartiet til feriehuset og carporten, findes den anden terrasse. Også her er det delvist overdækket og et fantastisk sted at nyde morgenkaffen.

På plænen kan I hygge jer med adskillige havespil, mens her også er tænkt på de små med gynger og sandkasse.

Sommerhus i Bjerregård nær stranden

Sommerhuset ligger i Bjerregård, og med ferieadresse på Kirksvej 24, er I hverken langt fra den lokale købmand eller det brusende Vesterhav. En kort gåtur mod vest med hele familien og hunden bringer jer til den smukke sandstrand, som er et besøg værd hele året.

Det naturskønne område byder desuden på et godt stisystem, hvor I også kan nyde en gå- eller cykeltur, hvis I har cyklerne med. Ellers kan I leje cykler ved Hvide Sande Bike.

Efter 15-20 minutter i bil nærmer I jer den hyggelige havneby Hvide Sande, som desuden byder på et bredt udvalg af restauranter og aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2800

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus mit guter Ausstattung, Aufteilung und Lage. Für Pärchen wie auch Familien geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus gut geeignet für eine Familie mit zwei Kindern und Hund. Die eingezäunten Terrasse ist optimal für Leute mit Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

In 2023 renoviertes Haus mit toller energetischer Heizung im Wohnzimmer. Das Haus ist liebevoll und gemütlich eingerichtet. Der Relaxsessel im Wohnbereich hat für tolle Entspannung beim Lesen oder kurzem Nickerchen gesorgt. Die eingezäunte Terrasse bot einen guten Sichtschutz und geschützte Ecken um die Sonne bei Wind im Frühjahr zu genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (109 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...