5-personers sommerhus i nærheden af Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon

Vesterledvej 42, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3201
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vesterledvej 42 i Haurvig finder du dette velholdte feriehus, som er hyggeligt og personligt indrettet. Sommerhuset har en dejlig beliggenhed på en flot, kuperet grund. Sommerhuset er et typisk dansk sommerhus med skønne terrasser – tæt på Vesterhavet.

Danske sommerhuse har en helt speciel stil

Indretningen i feriehuset er typisk for et dansk sommerhus. Det har en personlig og charmerende indretning, som er lys og imødekommende. Kontrasten mellem de varme murstensvægge ved brændeovnen og de lyse træpaneler på vægge og lofter skaber en god og hjem atmosfære i det store opholdsrum.

På kolde, regnfulde dage er det hyggeligt at sidde i sofaen med et tæppe om sig, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Fra køkkenregionen er der udsigt over spise- og opholdsrum. Selvom børnene ikke sidder ved bordet hele aftenen, er de med i de gode stunder, fordi det åbne rum er indrettet, så der er plads til flere akviteter på samme tid.

Der er danske tv-kanaler i sommerhuset og gratis fibernet.

3 gode terrasser til hygge og samvær

Ferie ved Vesterhavet er lig med klitter, sand og vand. Her er der højt til loftet, ren, frisk luft og masser af oplevelser i naturen. Til dette sommerhus hører hele tre gode terrasser. Her kan I sidde i havemøblerne med en god bog, nyde morgenkaffen eller surfe på det gratis trådløse internet, mens I nyder naturen på den flotte naturgrund.

Rolig, men central beliggenhed

Feriehuset ligger i det rolige feriehusområde Haurvig. Haurvig er et naturskønt område, der ikke ligger langt fra vandet. Området er ideelt til lange gå- og cykelture i den flotte natur. Samtidig ligger området ikke langt fra Hvide Sande, som har mange spændende og sjove aktiviteter at byde på for hele familien. Her finder I et væld af butikker, vandsportsaktiviteter og gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3201

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und Warm im Haus, auch ohne Heizung

DE
D.
sagde , Deutschland

Obwohl das Ferienhaus schon älter ist, haben wir uns in den zwei Wochen sehr wohl gefühlt. Es ist gemütlich eingerichtet. Wir würden es jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes geschützt und ruhig gelegenes Ferienhaus.Über die Hecke kann man streiten, aber in dieser tollen Spätsommerwoche hat man sich über etwas Schatten gefreut.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2019 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...